Un tânăr din Arad a fost prins cu rucsacul plin de arme în timp ce încerca să intre la meci

0
58
rucsacul plin de arme

Conform specialarad.ro un tânăr din Arad a fost prins de jandarmi cu rucsacul plin de arme în timp ce încerca să intre la un meci de baschet feminin.

În timpul meciului de baschet feminin dintre UAV Arad și Rapid București, jandarmii au descoperit în posesia unui tânăr un rucsac plin de arme. Acesta încerca să între în Sala Sportului dar a fost împiedicat de către autorități.

Tânărul în vârstă de 21 de ani avea asupra lui un întreg arsenal de luptă. În rucsacul plin de arme al tânărului se aflau materiale pirotehnice, petarda cu fitil, cuțit si lanț de un metru. Acesta a declarat ca sunt pentru autoapărare și le are permanent asupra sa.

Conform reprezentanților jandarmeriei Arad: “Pe timpul misiunii de asigurare a ordinii publice la meciul de baschet feminin Baschet UAV Arad și Rapid București. Jandarmii arădeni au descoperit un bărbat in vârstă de 21 de ani care încerca să intre în Sala Sporturilor din municipiul Arad. Cu un rucsac în care deținea un întreg arsenal de luptă. O petardă cu fitil. 3 cutii de materiale pirotehnice, un pumnal de 16 cm, un lanț învelit in material textil de un metru lungime. Întrebat de bunurile pe care le avea asupra sa. Acesta a declarat ca le-a achiziționat de la București. Și că le poartă permanent asupra sa pentru autoapărare.

Jandarmii arădeni au întocmit actele de sesizare care împreună cu bunurile vor fi predate I.P.J. Arad în vederea continuării cercetărilor”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.