Bacsis impresionant primit de un barman la Mamaia

0
75
bacsis

Consumatia unor petrecareti de peste 30.000 de euro intr-un club din Mamaia, i-a adus impresiantul bacsis de 3.800 de euro unui barman. In 2016, barmanul care lucra intr-un local de la mare a avut surpriza uriasa cand a vazut cu cat a fost rasplatit. Turistii au cumparat 45 de sticle de sampanie in valoare de nu mai putin de 30.000 de euro.

Politia avertizeaza. S-au inmultit escrocheriile ca urmare a haosului generat de COVID-19

Din pacate pentru patroni si angajati, in contextul actual turistii nu mai au dare de mana. Cum pandemia i-a afectat din punct de vedere economic, sunt mici sansele ca acestia sa mai lase o ,,atentie” barmanului sau ospatarului care i-a servit.

„Lucrurile s-au inrautatit. S-a ajuns la punctul in care ma pregateam pentru posibilitatea de a nu mai putea redeschide. Acum nu facem nici macar 50% din incasarile din anii trecuti. Dar acest gest ne-a impresionat pana la lacrimi. Ne-a facut sa ne simtim minunat pentru ceea ce facem. Acum stim ca eforturile noastre sunt observate si apreciate de clienti.”, a spus pentru CNN un patron al unui restaurant din New Jersey.

Acum cateva saptamani, un american a intrat in acest restaurant si drept  multumire pentru persoanlul care lucreaza pe timpul pandemiei a lasat bacsis 1.000 de dolari. Patronul nu si-a oprit niciun dolar, impartind toti banii intre angajatii localului.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.