Tesla are in plan sa dezvolte vehicule autonome

0
45
Vehicule autonome

Tesla este „foarte aproape” de dezvoltarea unor vehicule autonome. Elon Musk a sustinut ca functionalitatile de baza ar trebui sa fie gata pana la sfarsitul anului acesta.

Tesla ar urma sa introduca vehicule autonome de nivel cinci, ceea ce inseamna ca vehiculele vor fi capabile sa se conduca singure. Astfel, iniferent de conditiile meteo, nu va fi nevoie ca soferul sa atinga volanul.

„Sunt increzator ca vom avea functionalitatea de baza pentru autonomia de nivel cinci completa anul acesta.”, a spus Musk. Acest mesaj a fost unul inregistrat pentru o conferinta din Shanghai.

Unul dintre incidentele care a ridicat multe semne de intrebare referitoare la autonomia masinilor Tesla a fost in anul 2018. Compania a sustinut ca nu functia Autopilot a dus la decesul unui sofer care detinea un Model X.

Administratia Nationala pentru Siguranta Traficului Autostrazilor din SUA a emis mai multe citatii catre Tesla. Aceasta solicita mai multe informatii referitoare la accidentele in care au fost implicate autovehiculele producatorului din Silicon Valley.

Reamintim ca averea lui Elon Musk s-a dublat de la sfarsitul lunii martie pe fondul unui entuziasm nejustificat fata de actiunile companiei Tesla. Tesla a devenit cel mai valoros contructor de masini, ajungand in capitalizare de piata la 224 miliarde de dolari, depasind Toyota si Exxon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.