Vezi cu cat a crescut averea lui Elon Musk in ultima saptamana

0
27
averea lui Elon Musk

Averea lui Elon Musk s-a dublat de la sfarsitul lunii martie pe fondul unui entuziasm nejustificat fata de actiunile companiei Tesla. La sfarsitul lunii martie, averea lui Elon Musk era de aproximativ 25 de miliarde de dolari, comparativ cu acum , cand aceasta depaseste 46 de miliarde de dolari.

Musk detine doar 13% din actiunile companiei Tesla, Forbes anuntand reevaluarea averii CEO-ului Tesla.

Elon Musk nu-și va putea numi fiul X Æ A-12! Iată de ce!

In aceasta saptamana, Tesla a devenit cel mai valoros contructor de masini, ajungand in capitalizare de piata la 224 miliarde de dolari, depasind Toyota dar chiar si Exxon, cea mai mare companie petroliera occidentala.

Morgan Stanley a avertiza acum doua saptamani investitorii ca Tesla nu este totusi un gigant tehnologic precum Apple sau Google, avand un model de afaceri diferit, cu probabil mai putin de 400 de mii de masini ce vor fi produse anul acesta.

Tesla a anuntat ca a produs aproximativ 103.000 de vehicule – 15.390 de model S şi X şi 87.282 de vehicule de model 3 si de model Y. Toyota a produs 2,4 milioane de vehicule in aceeasi perioada de timp.

Desi Tesla a reusit sa depaseasca Toyouta ca si valoare de piata, aceasta ramane in urma companiei din Japonia datorita productiei reale auto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.