Elon Musk nu-și va putea numi fiul X Æ A-12! Iată de ce!

0
188
WASHINGTON DC, USA - MARCH 9: Elon Musk, Founder and Chief Engineer of SpaceX, attends the Satellite 2020 Conference in Washington, DC, United States on March 9, 2020. Yasin Ozturk / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

La începutul acestei săptămâni, internetul a fost împărțit în două atunci când Elon Musk a dezvăluit numele neobișnuit al fiului său, X Æ A-12. Ulterior, acesta a primit o veste neplăcută, pe care nu și-ar fi dorit s-o audă. Se pare că este împotriva legilor din California ca acesta să includă numere și simboluri în numele copilului.

Luni seara, cântăreața de origine canadiană, Grimes, a dat naștere primului său copil, al cărui tată este miliardardul Elon Musk, fondatorul și directorul general al companiilor Tesla și SpaceX. Musk a anunțat, pe Twitter, nașterea copilului său și a postat pe rețeaua de socializare poze cu micuțul. Atunci când a fost întrebat de un utilizator de pe Twitter despre starea lui Grimes și a copilului, Musk a dezvăluit că ambii se simt bine. Pe lângă acest lucru, Musk a decis să dezvăluie și numele pe care îl va purta fiul său și anume X Æ A-12. Alegerea numelui a zguduit internetul, întrucât fanii nu știau exact ce semnificație are acest nume neobișnuit.

În cele din urmă, cântăreața Grimes, al cărei nume real este Claire Elise Boucher, a făcut public motivul pentru care ea și Musk au ales acest nume și, de asemenea, ce înseamnă acesta. Postarea a fost făcută pe Twitter, acolo unde cântăreața de 32 de ani a explicat că numele include o referință către avionul favorit al celor doi, SR-17. Primul „X” se referă la o variabilă necunoscută, folosită în general în calculele matematice. „Æ” se pronunță, de fapt, „AI” și face legătura cu inteligența artificială; totodată, înseamnă „iubire” în câteva limbi, precum mandarina și japoneza. La finalul numelui, se găsește combinația „A-12”, care se pare că are legătură cu avionul pe care atât Grimes, cât și Musk îl adoră, SR-17. Dragostea aceasta vine din faptul că SR-17 „este minunat în lupte, dar într-un mod non-violent. Fără arme, fără defensive, doar viteză”, a declarat artista.

Se pare că Musk și Grimes nu își vor putea numi fiul așa cum își doresc

Dezvăluirea numelui copilului a intrigat fanii de pe rețelele de socializare, care nu înțelegeau semnificația acestuia. Însă, se pare că Musk nu va putea să-și numească fiul așa cum își dorește, după cum motivează un avocat specializat în Dreptul familiei. Conform acestuia „În California, se pot utiliza cele 26 de litere din alfabetul englez pentru numele unui copil. Astfel, nu puteți avea numere, cifre romane, accente, umlauturi sau alte simboluri sau emoji. Doar apostroful, pentru un nume precum ‘O’Connor, este acceptat”.

Dacă părinții copilului au completat certificatul de naștere al acestuia cu numele X Æ A-12, documentul va fi transmis către autorități și, ulterior, va fi respins. Părinților li se va cere să se decidă asupra unui alt nume. Avocatul a completat „Au posibilitatea de a contesta respingerea cererii, dar este puțin probabil că vor avea câștig de cauză. Nu cred că poți spune că este ilegal, pur și simplu nu va fi acceptat”. Așadar, cuplul va trebui să aleagă un alt nume pe care să îl completeze în certificatul de naștere și să păstreze numele X Æ A-12 doar ca pe o poreclă.

Citește și: Adele își uimește fanii cu noua ei siluetă după ce a slăbit 50 de kg!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.