Johnny Depp declaratie socanta despre fosta sotie

0
171
Johnny Depp

Johnny Depp, 57 de ani, si Amber Heard, 34 de ani se judeca in ,,procesul anului de la Hollywood”. Fostii soti au venit joi, la Curtea de Justitie din Londra insotiti de martori, avocati si garzi personale. In 2017 acestia au divortat cu scandal, Heard motivand decizia luata prin ,,anii” de violente ,,fizice si psihice”.

In timpul audierii de marti, actorul a negat din nou ca a fost violent cu fosta sotie. Cu fetele acoperite de masti de protectie si imbracati la 4 ace, cei doi si-au facut cu greu loc printre jurnalistii prezenti la Curtea de Justitie.

,,Pentru a inlatura orice indoiala, nu am agresat-o niciodata pe doamna Heard, cum de altfel nici o alta femeie in viata mea.”, a spus Depp in calitate de martor. Totodata, acesta a declarat ca victima atacurilor era chiar el, deoarece Heard avea de multe ori iesiri necontrolate si trebuia sa depuna eforturi pentru a evita confruntarile.

,,A escaladat si ea a devenit violenta… doamna Heard m-a lovit si mi-a taiat un deget.”, a mai spus actorul cand a fost intrebat despre unul dintre scandaluri.

La audierea de miercuri, Depp a facut o declaratie socanta : ,,am decis sa divortez cand ea a facut treaba mare in patul conjugal”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.