Wizz Air anuleaza zboruri catre mai multe tari din UE si non-UE din cauza restrictiilor

0
39
Wizz Air

Compania aeriana Wizz Air detine o flota de 26 Airbus A321 si 67 Airbus A320, ce asigura zborurile pe 525 de rute din 44 de tari, conform ultimei statistici din anul 2018.

,, Bikini Airlines ’’ compania aviatica care a devenit extrem de populara pentru uniforma echipajului

Infiintata in anul 2003, aceasta are baze operationale pe Aeroportul International Cluj, pe Aeroportul International Craiova, pe Aeroportul International Chisinau, pe Aeroportul International Iasi, pe Aeroportul International Sibiu, pe Aeroportul International Timisoara si pe Aeroportul International Targu Mures. Pe langa acestea, mai are zboruri de pe Aeroportul International Constanta, Aeroportul International Satu Mare si Aeroportul International „Stefan cel Mare” Suceava.

Conform primelor declaratii oferite de reprezentantii companiei low-cost, zborurile vor fi suspendate pana pe 31 iulie inclusiv pe toate rutele dintre Romania si Suedia,
Portugalia, Israel si Emiratele Arabe Unite.

Totodata, ca urmare a numarului de cazuri de coronavirus in Romania, zborurile catre Austria sunt suspendate pana la aceeasi data.

Daca vi s-au suspendat zborurile, urmeaza sa fiti informati automat printr-un e-mail sau in cazul in care rezervarea a fost facuta de pe aplicatia mobila, o sa primiti notificare. Compania va rambursa 120% din valoarea achitata pentru calatorie care va putea fi folosita in urmatoarele 24 de luni pentru rezervarea altui zbor sau achizitionarea de produse Wizz Air.

In cazul in care optati pentru rambursarea banilor, exista posibilitatea unei intarzieri, iar suma rambursata va fi de 100% din valoarea achitata pentru calatorie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.