Prinși în flagrant imediat după ce au explodat un bancomat.

0
42
Prinși în flagrant

Două persoane, bărbat și femeie, au fost prinși în flagrant imediat după ce au explodat un bancomat. Vinovații au fost prinși după ce au explodat și au sustras bani dintr-un Atm din Constanța. De asemenea, sunt bănuiți pentru comiterea mai multor fapte de acest gen.

Conform IGPR, “Polițiștii Direcției de Investigații Criminale – Inspectoratul General al Poliției Române. Împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale. Au prins în flagrant delict două persoane, imediat după ce ar fi aruncat în aer un bancomat.”

Acțiunea a avut loc în dimineața zilei de 29 Noiembrie în municipiul Constanța. Bancomatul fiind amplasat în Pavilionul Expozițional Constanța.

Cei doi indivizi au fost prinși în flagrant delict după ce au aruncat în aer și au sustras banii din interiorul ATM-ului.

Vinovații, un bărbat în vârstă de 48 de ani și o femeie de 55 de ani sunt bănuiți pentru comiterea mai multor fapte de acest gen. Ei sunt bănuiți de comiterea unei fapte similare în localitatea Castelu. “În urma verificărilor s-a constatat că în bancomatul respectiv se afla suma de peste 100.000 de lei, urmând ca reprezentanții unității bancare respective să comunice suma totală care se afla în bancomat înainte de producerea exploziei”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța pe 18 noiembrie după incidentul de la Castelu.

De asemenea, indivizii sunt suspecții unei alte tentative, prin același mod de operare, comise în Mamaia.

În prezent, bănuiții se află la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în vederea audierii. Cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.