Asa arata 2 milioane de euro. Dan Nicorescu si-a scos la ,,soare” colectia de masini

0
532
Dan Nicorescu

Asa arata 2 milioane de euro. Dan Nicorescu si-a scos la ,,soare” colectia de masini. Dan Nicorescu este unul dintre cei mai bogati oameni din Romania, originar din Targoviste. Averea acestuia ar ajunge la aproximativ un miliard de euro. Nicorescu ar fi facut primul milion de euro pana la varsta de 28 de ani, din comertul de alimente si haine. Cu toate ca la baza este inginer de Aeronave, nu a profesat niciodata.

Top 10 cei mai protejati oameni din lume in 2020

Fost actionar la Banca Romaneasca, Nicorescu detine mai multe masini de lux, pe care, de cele mai multe ori le vezi doar la saloanele auto internationale. Colectia de masini a lui Dan Nicorescu cuprinde un Lamborghini Aventador (250.000 de euro), un Aston Martin DBS Superleggera (350.000 de euro), un Bentley Continental GT (300.000 de euro), un Ferrari Superfast 812 (450.000 de euro), dar si un Rolls Royce Phantom Coupe (500.000 de euro).

Dan Nicorescu
foto: Mihai Ionescu

Dan Nicorescu si-a aliniat bolizii de colectie la soare, in curte

Dan Nicorescu si-a aliniat bolizii de colectie la soare, in curte, atragand privirile trecatorilor care nu s-au sfiit sa arunce un ochi in curtea excentricului milionar. Acestia s-au holbat si probabil s-au simtit ca la Salonul Auto de la Geneva.

Dan Nicorescu
foto: Mihai Ionescu

Potrivit declaratiilor date pentru evz.ro , vila luxoasa de pe Soseaua Nordului, in care si locuieste, ar fi evaluata la circa 4 milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.