Baby Yoda este acum disponibil pentru precomanda in varianta de plus

0
553
Baby Yoda este acum disponibil pentru precomanda in varianta de plus

Baby Yoda a fost vedeta meme-urilor din 2019. Au existat tatuaje Baby Yoda, tutoriale de machiaj si acum produse. Dar jucariile nu au aparut inca pe piata.

 

Delish explica faptul ca s-ar putea sa se datoreze faptului ca Disney a vrut sa pastreze personajul secret, sau pentru ca Disney nu avea habar cat de popular va deveni Baby Yoda. Cu toate acestea, acum puteti pre-comanda aceasta adorabila jucarie pentru pretul de 25 de dolari … dar va trebui sa asteptati ceva pana va fi livrat. Nu va fi disponibil pentru sezonul de vacanta 2019, nici macar inainte de sfarsitul iernii.

 

Data de lansare este aprilie 2020. Daca ati plasat comanda la Target astazi, jucaria va fi livrat de abia peste patru luni. Daca asta pare o asteptare nerezonabil de lunga, asta este pentru ca asa este! Fanii sunt acum obsedati de Baby Yoda. De ce trebuie sa asteptam atat de mult sa ne imbratisam propriul tip verde sensibil la forta?

 

 

Aceasta jucarie de plus Baby Yoda, care are un design usor diferit, este disponibila pentru vanzare la Walmart. Dar acest tip mic nu va fi disponibil pentru pentru livrare pana in mai 2020, moment in care veti fi uitat ca l-ati comandat. Iar cand va ajunge, poate nici nu va avea acelasi efect.

 

Daca jucariile din plus nu preferatele tale, pentru 16 dolari, poti obtine acest set de figurine din doua piese. Il prezinta pe Baby Yoda care bea din vasul de supa si dorme in paturica sa. Exista sase figurine in toatal si toate vor fi livrate in mai 2020. Poate ca le vom avea la timp pentru Ziua Razboiului Stelelor – 4 mai, “May the force be with you”.

baby yoda

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.