Printul William si Kate Middleton vor face un anunt important de Craciun

0
119
Printul William si Kate Middleton vor face un anunt important de Craciun

Toata lumea asteapta ca printul William si Kate Middleton sa faca un „anunt important” in urmatoarele saptamani.

 

Stirile care inconjoara familia regala sunt de obicei destul de rare in jurul perioadei de Craciun, dar un comentator regal care pretinde ca a fost informat de Palatul Kensington spune ca anul acesta va fi o exceptie. Editorul regal al lui Harper, Omid Scobie, a declarat pentru Heirpod ca Ducele si Ducesa de Cambridge planifica o „pauza de la traditie”. Omid Scobie a spus: „Anul viitor va fi ocupat pentru ei. „Asteptati-va la anunturi regale in perioada sarbatorilor, ceea ce cred ca este o usoara rupere de traditie.

 

„A avut loc o informare la Palatul Kensington tocmai saptamana aceasta, unde ne-au oferit o serie de anunturi noi care vor aparea in perioada vacantei. Vom auzi despre o noua initiativa a printului William si despre alte stiri”, a continuat el.

 

„Anul viitor este unul mare pentru Kate. Ea va fi cu adevarat concentrata pe dezvoltarea ei din primii ani. Aceasta este ceva in care a fost implicata de mult timp acum. „Totul a fost interesant pentru cine urmareste acest lucru. Se pare ca 2020 este un an in care totul este legat. Deci, da, un an plin pentru ei.”

 

Printul Harry si Meghan Markle au calatorit saptamana aceasta in Canada, unde s-a confirmat ca vor petrece vacanta de Craciun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.