BMW introduce noi tehnologii de conectivitate si asistenta

0
84

BMW lanseaza un update de soft (over-the-air) de care vor beneficia 500 de mii de masini la nivel global. Incepand de astazi , acesta va fi disponibil si in Romania. Va consta in instalarea in computerul automobilului diferite softuri utile soferului la nivel de siguranta sau confort.

Noile softuri cuprind aplicatii de asistenta la parcare , asistenta la viraje , aplicatia de muzica Spotify dar si Drive Recorder. Acesta din urma este un soft care recompune imaginile preluate de camerele existente pe masina si le salveaza pentru pozitionarea si orientarea soferului.

,,Ultimul software update va pregati modelele vechi sa poata comanda BMW Drive Recorder prin Connected Drive Store. In Romania nu va fi posibil, dar va putea fi comandat pe modelele noi. (…) Din pacate Connected Drive Store nu este disponibil inca in Romania si nu avem pe moment o data cand va fi disponibil.’’ , a declarat pentru Profit.ro Alexandru Seremet , manager Corporate Communication BMW Romania.

Pana acum , BMW facea 3 update-uri pe an. Scopul acestora era eliminarea de bug-uri, optimizarea functionarii unor sisteme dar si introducerea de noi functii. Pana acum actualizarea software-ului se facea in service sau cu ajutorul telefonului. Incepand de astazi , clientii pot face actualizarile din sistemul de operare al masinii, prin intermediul SIM-ului GSM aflat la bord sau prin aplicatia BMW Connected Drive.

Vezi si : Vanzarea de autoturisme ecologice a crescut cu 4,6%

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.