Cand se va lansa Den of Thieves 2?

0
213

In 2018 , prima parte a avut incasari de aproximativ 80 de milioane de euro in toata lumea. Den of Thieves 2  va avea o poveste diferita , focusandu-se pe furtul de diamante din Europa.

In prima parte , Gerard Butler joaca rolul lui Nicholas ,,Big Nic” O’Brien, un detectiv al departamentului serifului din Los Angeles. Dupa ce isi concentreaza atentia asupra unui localnic pe nume Ray Merrimen (Pablo Schreiber),  incearca sa previna un furt care pare inevitabil.

La final , barmanul, pe nume Donnie Wilson (O’Shea Jackson Jr.) se dovedeste a fi personajul care stabileste povestea Den of Thieves 2.

Pentru moment , nu se cunosc detalii legate de locatia unde se filmeaza actiunea celei de-a doua parti. Aceasta va avea loc in Europa si cu siguranta exista posibilitatea sa vedem o multitudine de secvente din Belgia , Coasta de Azur sau Muntenegru.

Gerald Butler va ramane in rolul lui Nicholas O’Brien iar Meadow Williams in rolul lui Holly. Regizorul , Christian Gudegast , nu a confirmat pana in prezent cine va interpreta rolul celorlalte personaje.

„Adaptez o poveste diferita pentru a face o continuare despre mafia Pink Panther și hotii de diamante din Europa. Totul va fi stabilit în Europa. ” , a declarat Gudegast.

Partea a doua inspirata din filmele Gomorrah, Suburra, Sexy Beast si Ronin.

Conform unui interviu la Screen Rant , Gudegast a confirmat ca prima partea a fost creata doar pentru o continuare ,  pentru care s-a documentat foarte multi ani.

Cand apare Den of Thieves 2?

Den of Thieves

Productia celei de-a doua parti a inceput la sfarsitul anului 2019. Se estimeza ca va aparea pe marile ecrane la sfarsitului anului acesta. Surse spun ca exist posibilitatea sa fie intarziata lansarea chiar si pana la inceputul anului 2021 , din cauza pandemiei.

Datorita intarzierii procesului de productie , Trailerul nu a fost inca lansat.

Citeste si : ,, Top filme care merita vizionate in 2020

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.