Restaurantele si terasele se vor redeschide in intervalul 16 mai – 15 iunie

0
93
16 mai

Organizatia Patronatelor din Horeca a anuntat ca redeschiderea restaurantelor se va face treptat. Incepand cu 16 mai , primele care isi vor deschide usile vor fi terasele independente , terasele care apartin unitatilor publice de alimentatie si unitatile Take Away cu servire din interior.

Noile reguli gandite de Horeca pentru mentinerea sigurantei sunt gandite in contextul distantarii sociale . Astfel , patronii vor fi obligati sa pastreze distanta de 1,5 -2 metrii intre clienti . Maximul de persoanelor pe care vor putea sa ii aseze la o masa va fi de 8.

,,Avand in vedere apropierea datei de 15 mai, anuntata ca fiind data la care revenim la Stare de Alerta, ce ne va da posibilitatea reluarii activitatii. Pentru operatorii din HORECA este important sa existe un plan cu reglementari si masuri fezabile, in vederea mentinerii sigurantei. Acestea se vor aplica atat pentru angajati, cat si pentru oaspeti’’, a declarat presedintele organizatiei patronale din Horeca – HORA, Daniel Mischie, pentru Profit.ro.

Scolile si Universitatile se vor redeschide in septembrie!

Redeschiderea restaurantelor si teraselor in intervalul 16 mai – 15 iunie trebuie sa respecte regulile de functionare impuse

Acestea trebuie sa aiba in dotare dozatoare de gel sanitarizant. Angajatii sunt obligati sa poarte si masti si manusi , iar la intrarea in tura sa li se masoare temperatura.
Trebuie sa aiba montat ecran de protectie din plexiglass la fiecare casa de marcat. Igienizarea si dezinfectarea spatiului de lucru trebuie programata.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.