Kim Jong Un – prima aparitie dupa 20 zile !

0
207
kim jong un

Kim Jong Un isi face aparitia public, pentru prima data dupa 20 de zile. In tot acest timp s-au auzit voci care spuneau ca ar fi murit sau ca starea lui de sanatate este in mare pericol.

Liderul nord-coreean si-a facut aparitia pentru taierea panglicii unei fabrici de ingrasaminte. Multimea ar fi izbucnit in “urlete furtunoase” atunci cand acesta a aparut.

Dupa ce lipsa liderului Kim Jong Un de la ceremoniile legate de ziua bunicului sau a fost sesizata, au aparut diferite speculatii legate de starea lui de sanatate.

Unele surse relateaza faptul ca acesta ar fi in stare vegetativa sau ca ar fi murit. Totul ar fi pornit in urma unei operatii de cord, care ar fi dat gres.

Informatiile din Coreea de Nord legate de starea lui Kim Jong Un de sanatate sunt foarte greu de verificat. Nu exista fotografii date publicitatii cu acesta in timpul celor 20 de zile.

Exista anumite imagini surprinse prin satelit care lasa de inteles ca liderul nord-coreean s-ar fi retras intr-o statiune din estul tarii pentru a se feri de pandemie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.