Testul care iti spune daca ai trasaturile unui psihopat

0
585
psihopat

Testul care iti spune daca ai trasaturile unui psihopat! Psihopatia este caracterizata prin comportament antisocial, egoism si lipsa totala de empatie. Nu toti psihopatii prezinta aceleasi trasaturi. Nu exista un tablou care sa ilustreze perfect comportamentul acestora.

Dereglarile mentale ale psihopatilor difera de la o persoana la alta. Nu trebuie sa manifesti toate simptomele pentru a putea fi declarat psihopat.

Exista, totusi, teste care sa scoata in evidenta trasaturile caracteristice psihopatiei. Raspunde sincer acestor intrebari si afla daca manifesti comportamentul unui psihopat.

0%

Te afli intr-un tren care circula cu viteza mare, scapat de sub control. In fata trenului, pe sine se afla un grup de 5 oameni legati, care nu pot scapa. Langa tine se afla o manivela care ar putea schimba directia trenului, pe o alta sina. Esti singurul care poate face ceva! Problema este ca pe sina pe care ai putea devia directia trenului, se afla alt om legat. Ce vei face?

Te afli pe un pasaj pietonal ce trece deasupra unui tren care circula cu viteza, scapat de sub control. In fata lui se afla 5 persoane legate pe sine. Langa tine se afla o persoana extrem de grasa. Chiar daca este absurd, singura sansa de a-l opri este sa impingi persoana de langa tine in fata trenului, salvand astfel cele 5 persoane.

Ce faci atunci cand iti este teama?

Ce consideri ca te reprezinta mai bine?

Cand te afli intr-un conflict cu cineva...

Ce preferi?

Ce ti-ai dori mai mult?

Ce este dragostea pentru tine?

Ce crezi ca te reprezinta mai bine?

Testul care iti spune daca ai trasaturile unui psihopat
Ai trasaturile unui om normal

Daca ai raspuns sincer, se pare ca esti un om cat se poate de normal. Nu ai trasaturile unui psihopat. Poate ca nu esti perfect, insa intentiile tale sunt sincere. Felicitari!
Ai trasaturile unui psihopat!

psihopat

Raspunsurile tale coincid cu cele ale unui psihopat. Daca esti un adevarat psihopat, acest rezultat nu te va surprinde prea tare. Se pare ca empatia si afectiunea nu sunt tocmai pentru tine. Incearca, totusi sa folosesti aceste trasaturi intr-un scop bun! Cu siguranta, vei fi apreciat!

Share your Results:

Afla ce tip de personalitate ai!

Nu mereu psihopatii sunt oameni rai. Acestia sunt, de obicei, foarte prietenosi, productivi si apreciati pentru actiunile lor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.