Cand se va lansa Hitman 3?

0
121
Cand se va lansa Hitman 3

Cand se va lansa Hitman 3? Cei de la IO Interactive au anuntat oficial aparitia unui nou joc Hitman 3, ultimul din trilogia World of Assassination. Acestia au publicat si data reala cand va aparea Hitman 3.

Jocul va fi 3 in 1. In Hitman 3 se va putea salva evolutia din jocurile anterioare: Hitman si Hitman 2. Au fost prezentate si cele doua trailere oficiale ale noii productii.

Firul povestii din Hitman 2 continua cu mai multe urmariri si aventuri palpitante si captivante. Locatiile noului joc sunt spatiul in care jucatorii vor avea libertatea de a alege fiecare miscare in scopul indeplinirii misiunilor.

Producatorii s-au asigurat ca orice posibila miscare a jucatorului sa primeasca un raspuns. Fiecare element al jocului va reactiona la mutarile jucatorului. Acest lucru te va aduce intr-o lume virtuala cat mai apropiata de realitate.

Povestea noului Hitman 3

Agentul 47 revine, mai puternic, mai pregatit pentru noile misiuni. Cariera sa va cunoaste noi provocari. Acesta va primi cel mai important contract din toata istoria Hitman. Desi nu au fost prezentate prea multe detalii, aflam ca finalul povestii va fi unul dramatic.

Impreuna cu managerul agenitiei sale, Diana Burnwood, agentul 47 isi reuneste fortele cu Lucas Gray, un vechi prieten de-al sau. Misiunea acestora este de a elimina partenerii Providentei. Odata cu inaintarea in misiune, acestia trebuie sa se adapteze si sa infrunte noi obstacole. 

Cand se va lansa Hitman 3?

Cei de la IO Interactive au anuntat data lansarii Hitman 3: ianuarie 2021. Jocul va fi disponibil pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One si PC.

PC Resurse minime necesare / recomandari 

Windows 7 – 7 biti  -> Windows 10 – 64 biti

Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz -> Intel CPU Core i7 4790 4 GHz

NVIDIA GeForce GTX 660 -> Nvidia GPU GeForce GTX 1070

DirectX 11

Ianuarie 2021 este data cand va fi lansat Hitman 3! Cei de la IO Interactive promit sa revina cu mai multe detalii pana la aparitia jocului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.