Destinatii de vacanta pentru 2020

0
51
Vacanta

Daca iti place sa calatoresti si simti ca a venit timpul sa iei o pauza de la activitatile zilnice , selectia de destinatii de vacanta propuse de noi , cu siguranta te vor surprinde.

Ca urmare a pandemiei de coronavirus , lupta pentru ,, cea mai sigura destinatie de vacanta’’ anul acesta se da intre Portugalia si Grecia. Companiile de turism au invadat piata cu pachete de vacanta charter si vacante exotice. Astfel , mai jos regasesti propunerile noastre pentru alegerea urmatoarei vacante.

Destinatii de vacanta pentru 2020

Tirana, Albania

Este capiltala si cel mai mare oras din Albania. Una dintre cele mai importante atractii este Muzeul National de Istorie care se intinde pe o suprafata de 27.000mp si cuprinde 8 pavilioane cu tematica diferita. O alta atractie impunatoare este Moscheea Et’hem Bey care se afla in centru orasului. La intrarea in Moschee sunt fresce ce intruchipeaza copaci, cascade si poduri, motive rar intalnite in arta islamica.

Lefkada, Grecia 

Supranumita si ,, Caraibele Greciei ’’ , Lefkada este una dintre cele mai cautate destinatii turistice. Este un loc al relaxarii , unde poti admira in liniste apusurile si rasariturile pline de energie. Podul venetian este una dintre atractiile turistice, care care trece peste canalul principal. Ca si activitati poti incerca surfingul si kitesurfingul.

Zanzibar, Tanzania

Plajele sunt principala atractie in Zanzibar. Pe latura estica se gasesc resorturile de 5 stele , insa plajele Peje si Jambiani sunt mai accesibile si la fel de frumoase. De asemenea , daca simti nevoia de adrenalina, poti alege o zi de pescuit in ape adanci, unde  poti captura: baracuda, kingfish, dorada, ton galben si diverse soiuri de marlin.

Blue Lagoon, Reykjavik

Blue Lagoon sau Laguna Albastra este un izvor termal transformat in spa. Apa este schimbata o data la doua zile si a devenit cunoscuta pentru siliciu, sulfuri si un tip de alge care trateaza unele boli de piele, mai ales la psoriazisul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.