Ce este numerologia si cum ne poate ghida viata

0
705
Ce este numerologia si cum ne poate ghida viata

Numerologia este o arta divinatorie straveche, care atrage sensul cosmic, scopul si indrumarea din combinatii de numere Aproape totul are sens in lumea numerologiei – data nasterii, adresa, numele si chiar numarul de telefon au toate semnificatiile numerice! Numerologia este strans legata de astrologie, Tarot si Cabala ebraica si este una dintre cele mai puternice metode de a descoperi sensul mai profund despre tine si lumea din jurul tau.

 

Numerologii recunosc numerele 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 11, 22 si 33 ca fiecare avand propriul lor sens. Fiecare dintre aceste numere reprezinta diferite trasaturi de personalitate, tipare si dispozitii, atat pozitive, cat si negative. De exemplu, numarul 1 semnifica cautatorul care poate, uneori, sa domine excesiv. Numarul 5 semnifica un spirit liber, care ar putea deveni si nelinistit.

 

Numerele 11, 22 si 33 sunt considerate numere principale – variante puternic amplificate ale sumelor respective. Cu alte cuvinte, 11 corespunde acelorasi trasaturi ca numarul 2, care este artistic, desi constient de sine. Iar 22 corespunde numarului 4, care este practic, desi uneori lipsit de imaginatie.

 

Graficul de numerologie standard este un tabel alfa-numeric (metodologia pitagoreica este prezentata mai jos) care atribuie un numar fiecarei litere din alfabet. Cu aceasta diagrama, puteti trage sens din orice cuvant adaugand suma corespondentelor sale cu numere. Ce numar te reflecta? Adaugarea sumei fiecarei litere din numele tau complet de nastere este o practica populara in studiul numerologiei, pentru a ajunge la o singura cifra definitorie sau numar principal (11, 22 si 33).

 

Numarul tau de cale de viata

Numarul dvs. de cale de viata este derivat din data nasterii. Reduceti fiecare unitate (luna, zi si an) din data nasterii dvs. la o singura cifra sau numar principal (11, 22 si 33). Adaugati aceste trei numere impreuna si reduceti la o singura cifra sau numar principal. Numerele din doua cifre trebuie impartite si adaugate impreuna pana la a ajunge la o singura cifra, cu exceptia numerelor principale (11, 22 si 33).

Daca ziua de nastere este 15 septembrie 1976, ecuatia pentru gasirea numarului dvs. de cale de viata este:

Luna: 9 pentru septembrie = 9

Ziua: 15 (1 + 5) = 6

An: 1976 (1 + 9 + 7 + 6) = 23 (2 + 3) = 5

Numar final: 9 (luna) + 6 (zi) + 5 (an) = 20 (2 + 0) = calea de viata numarul 2

 

Daca doriti sa accesati oportunitatile, provocarile si lectiile pe care le-ati ales special pentru aceasta viata, numarul dvs. de cale de viata este cheia. Numarul tau de cale de viata este cunoscut si sub numele de „contractul sufletului tau”. Reprezinta ceea ce ai ales sa inveti si cum vrei sa cresti in aceasta viata.

Fiecare numar detine o anumita vibratie si fiecare vibratie produce anumite caracteristici sau calitati. Acesta este motivul pentru care suntem capabili sa prezicem sau sa explicam lucrurile (si oamenii) cu ajutorul numerologiei – odata ce stim vibratia, manifestarea energiei este previzibila.

La fel ca in toata energia, exista un spectru de exprimare si manifestare. In calatoria ta de a te descoperi, intruchiparea energiei tale cu numarul de cale a vietii se va schimba si va evolua. Cand sunteti constient de domeniul in care va sunteti, este mai usor sa faceti noi alegeri si sa explorati pe deplin darurile si provocarile.

 

Calea vietii 1

 

Cei nascuti cu calea vietii 1 sunt lideri nascuti naturali, care cauta independenta si realizarea personala. Multi lideri politici si militari sunt pe aceasta cale. Acesti indivizi sunt priceputi sa-i motiveze si sa-i inspire creativ pe ceilalti. Entuziasmul si initierea sunt printre punctele lor forte si, de obicei, depasesc orice obstacol in calea lor. Din cauza fortei puternice de a avea „calea” lor, ei pot pierde din vedere nevoile si sensibilitatile celorlalti. Acestia trebuie sa fie constienti de potentialul lor de a fi excesiv de egoisti si exigenti. Barbatii si femeile cu aceasta cale sunt pionieri energetici si muncitori. Cand vor sti ce vor, vor face asta!

Calea vietii 2

 

Cei din aceasta categorie sunt facatorii de pace, care cauta intotdeauna armonie. Motivati de relatii, acesti indivizi sunt generosi si vad lucrurile bune din ceilalti. 2 este membrul final al echipei – bun, corect, plin de tact, capabil sa vada ambele parti si un ascultator exceptional. Sensibilitatea lor este accentuata, ceea ce le face empatice si, uneori, excesiv de emotionale. 2 este o cale a adevarului si a invatarii. Viata lor este centrata in jurul dualitatii – in timp ce acesti indivizi sunt deschisi la parerile si punctele de vedere ale altora, ei pot avea un moment foarte dificil in luarea deciziilor. Trebuie sa-si aminteasca ca uneori, ei isi servesc cel mai bine si altii cel mai bine atunci cand aleg activ in numele lor.

 

Calea vietii 3

 

Expresia creativa de sine si comunicarea sunt in centrul caii vietii 3. Acesti oameni adora sa se conecteze cu ceilalti si sa fie entuziasmati de viata. Desigur, carismatici si creativi, cu pasiune pentru conversatie, cei cu calea vietii 3 sunt adesea scriitori, actori, muzicieni, artisti si poeti. Au tendinta de a decola in toate directiile, uneori cu putin simt al scopului. Numarul 3 prospera la o conversatie buna, partajand si ascultand activ. Ei sunt foarte constienti de sentimentele altora si, in general, ii pun pe oameni in largul lor. Traseul de viata 3 pot fi, de asemenea, foarte schimbatori, chiar retragandu-se in anumite momente, fara un motiv aparent. Este util pentru ei sa usureze tendinta lor de a fi nerabdatori si critici.

 

Calea vietii 4

 

Constructorul, antreprenorul, cel care face lucruri reale … Calea de viata 4! Acesti oameni s-au nascut pentru a avea succes si sunt dispusi sa munceasca din greu pentru asta. Organizarea, planificarea si strategia se gasesc pe lista atributelor. Legat in mod intim cu elementul Pamant, Calea 4 este fundamentul fortei si al fiabilitatii. Sunt adepti in fata dificultatilor si perseverenti. Multe dintre persoanele pe care le numim „stanci” din viata noastra sunt din calea vietii 4 – ne ofera sustinerea necesara. Acesti oameni trebuie sa fie atenti sa nu faca exces si sa se impinga pe ei si pe ceilalti prea tare. Poate mai presus de toate, ei stiu sa puna piesele laolalta si, cu rabdare, isi pot construi literalmente un imperiu.

 

Calea vietii 5

 

5 este cautatorul libertatii si ganditor progresiv! Incercarea de a-i incatusa pe acesti oameni este ca si cum ai incerca sa imblanzesti un animal salbatic. Au nevoie de aventura – lucruri noi, oameni, locuri si idei. Traind pentru ziua de azi, cei din aceasta cale isi asuma riscuri in permanenta. Si nu se preocupa doar de propria lor libertate, ci sustin bunastarea celorlalti si a umanitatii per ansamblu. Abraham Lincoln este un exemplu minunat de energie a acestei cai de viata si emanciparea este un cuvant puternic pe care il putem asocia tuturor celor calea de viata 5. Acesti indivizi au nevoie de flexibilitate si adesea le este greu sa se stabileasca si sa se concentreze. Daca nu isi traiesc cu adevarat marea aventura, pot cauta drame in lumea din jurul lor.

 

Calea vietii 6

 

Calea de viata 6 este cea mai casnica dintre toate caile vietii, iar acesti indivizi au instincte parentale puternice. Concentrarea lor este in mod natural asupra casei, familiei si comunitatii. Au dorinta de a salva si de a-i ocroti pe ceilalti. Acesti oameni invata despre responsabilitate si cu ea, adevar si dreptate. De multe ori, ei vor fi chemati sa ridice povara – dincolo de cota lor corecta. Persoanele din calea 6 sunt simpatice, iubitoare, amabile, generoase si pline de intelepciune. Adesea isi asuma timpuriu un rol important in viata si este esential sa invete sa aiba grija de ei pe masura ce se ingrijesc de ceilalti. Adesea va fi trecuta linia perfecta dintre a ajuta si a activa si, odata cu aceasta, li se va da posibilitatea de a lua cunostinta cu privire la adevarate acte de serviciu.

 

Calea vietii 7

 

Calea vietii 7 este foarte spirituala, iar acesti oameni au tendinta de a se retrage din viata de zi cu zi pentru a urmari o mai buna constientizare si intelepciune. Gandirea, analiza si cercetarea profunda ii atrag pe acesti oameni in misterele cunoasterii si ei insisi pot fi destul de secretivi. Cei care au calea vietii 7 sunt pasnici si afectuosi, dar este nevoie de timp pentru a-si construi increderea. Ei ridica cu usurinta inselaciunea si nu sunt creaturi sociale, pentru inceput. Acesti indivizi au intuitie si capacitate intelectuala uimitoare. Invatand sa aiba credinta, s-ar putea sa se simta singuri, iar alegerea companiei si a legaturii este o parte importanta a calatoriei.

 

Calea vietii 8

 

8 este executivul cu idei si concepte de anvergura. Concentrati asupra obiectivelor si castigarii respectului, acesti oameni sunt cel mai probabil sa fie adulti. Succesul si securitatea financiara sunt foarte importante pentru calea vietii 8. Aceste persoane sunt tenace, afirmative si conducatoare. In timp ce pot fi excesiv de conturati si directi, in adanc au simtiri puternice. Judecatori fabulosi de caracter, oamenii din Calea 8 stiu sa creeze o echipa de oameni care sa poata realiza lucruri minunate impreuna. Abilitatile de conducere ale acestora sunt dinamice – inspirationale, curajoase, independente, organizate si ambitioase. Este extrem de important pentru acesti oameni sa ia propriile decizii si sa actioneze asupra lor. Ei trebuie sa fie atenti sa nu minimalizeze sau sa suprime opiniile si realizarile celorlalti. Sunt bine serviti prin exprimarea emotiilor.

 

Calea vietii 9

 

9 este cel mai mare numar de o singura cifra care reflecta o responsabilitate crescuta fata de omenire – calea umanitatii; de daruire de sine si dorinta de a face lumea un loc mai bun. Cei cu aceasta cale de viata sunt onorabili, generosi, de incredere si dispusi sa-i ajute pe ceilalti. Prin prezenta lor magnetica, oamenii sunt atrasi in mod natural de ei pentru conducere. Calea vietii 9 este o calatorie de finalizare care implica, in mod inerent, constiinta spirituala. Daca acesti indivizi urmaresc scopuri materialiste, ei vor fi intotdeauna nemultumiti. Acestia trebuie sa-si echilibreze daruirea pentru a asigura satisfacerea propriilor nevoi, dar adevarata bucurie provine din spiritul si actiunea altruismului. Persoanele din Calea 9 au o intelegere profunda a vietii. Ei exprima emotia, adesea prin arta vizuala, literatura sau teatru. Aceasta cale nu este usoara, iar unii vor lupta cu ea. Acesti oameni ard prin karma trecuta, ducand la sfarsit tiparele vechi. In acelasi timp, ei se pot agata strans de trecut, gasind greu sa-si dea drumul. Aceasta este o calatorie de depasire si de aducere a lucrurilor in cerc complet.

 

Calea vietii 11

 

11 are toate calitatile celor din calea 2 marite. Calea de viata 11 este cea mai intuitiva dintre toate caile, capabila sa ridice lucrurile nevazute sau resimtite de ceilalti. Acesti oameni pot fi de mare ajutor altora folosindu-si simturile extrem de precis. Persoanele de cale 11 sunt vizionari inspiratori si carismatici, care actioneaza adesea ca si catalizatori. Aceasta energie puternica este intensa si, daca nu este utilizata constructiv, se poate manifesta ca auto-sabotaj. Calea vietii 11 este numarul Credintei, legat de psihici si vazatori. Acesti indivizi invata sa aiba incredere in instinctele si vocea lor interioara, sa vina in puterea lor personala si sa continue evolutia lor spirituala. Ei trebuie sa se concentreze pe un obiectiv specific, tangibil, care ii va ajuta sa depaseasca anxietatea si frica.

 

Calea vietii 22

 

22 este considerat unul dintre cele mai puternice numere. Cu 22, intuitia celor 11 se combina cu legarea la pamant si practicitatea a caii 4. Aceste persoane sunt capabile de maretie si au oportunitati nelimitate. Sunt ganditori si lideri mari ambitiosi, disciplinati si increzatori. Sunt capabili sa transforme visele in realitate. In timp ce potentialul de succes este enorm, realizarea scopului poate fi lent, cu teama de esec si coplesire. Acesti oameni beneficiaza de eliminarea presiunii. Nu toti cei din calea 22 sunt practici si, ca intotdeauna, cel mai mare potential consta in sansa de a materializa. De obicei, le ia timp sa se maturizeze in cea mai completa versiune a lor insisi.

 

Calea vietii 33

 

Calea de viata 33 este foarte rara, iar cei care sunt pe aceasta cale sunt dedicati atingerii lumii si inaltarii umanitatii. Acesta este altruismul dus la un nou nivel, iar Calea 33 exprimata in intregul sau potential nu are o agenda personala. 33 combina vibratiile 11 si 22 – cunoscute sub numele de agitator si „Maestrul Profesor”. Acesti oameni au energie ridicata si pot prelua proiecte peste orice atingere sau definitie normala. Ei vor sa creasca constiinta cat mai multor oameni si se vor dedica pe deplin acestei cauze. Tot ceea ce stim despre intuitie, vise, compasiune, credinta si viziune pare mic in urma unui traseu de viata complet actualizat 33. 33 este legat de cei mai mari si mai importanti lideri spirituali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.