Celine Dion amana concertul de la Arena Nationala

0
32

Reprogramat pentru anul 2021 , concertul lui Celine Dion de la Arena Nationala a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus. Cantareata a anuntat inca din luna aprilie amanarea concertelor din 19 orase europene pentru perioada 21 mai – 25 iulie.

Turneul din anul acesta a fost intitulat ,, Courage World Tour ’’ , iar biletele achizitionate pana acum raman valabile pentru 25 iulie 2021.

,, Pandemia de Covid-19 are un impact devastator nu doar asupra sanatatii populatiei si a sistemului medical, dar si la nivel social si economic, industria muzicala fiind printre industriile afectate grav. Ne aflam intr-un context unic in istoria recenta, trecem toti prin momente cu adevarat dificile si suntem siguri ca fanii Celine Dion din Romania inteleg pe deplin aceasta situatie.’’ , a spus Laura Coroianu, director Emagic.

Cantareata a declarat ca in contextul actual cea mai importanta este siguranta si sanatatea tuturor. Toata lumea trece prin momente dificile si este importanta protectia.

,, Stiu ca pana la urma vom trece de asta impreuna si vom recupera timpul pierdut. Imi e dor de spectacolele noastre… abia astept sa cant din nou cu voi toti. Aveti grija de voi… ne vedem curand.’’, a spus Celine Dion.

Ultimele bilete disponibile pentru anul viitor se gasesc pe celine.emagic.ro.

Vezi si : ,, Pe aripile vantului ’’ a fost retras de pe platforma de streaming HBO Max

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.