Cum poti obtine sprancenele perfecte acasa?

0
24
Sprancenele

Sprancenele contribuie la echilibrul estetic al intregii fizionomii dar au si rol natural de aparare al ochilor impotriva umiditatii si a prafului.

Sprancenele sunt definite drept ,, fasiile paroase arcuite care se gasesc deasupra orbitei ochilor la circa 2 centimetri de ochi.’’ Astfel, este foarte important sa te pensezi cu atentie atunci cand faci acest lucru pe cont propriu. Inainte de a te apuca de smulgerea firelor de par , incepe cu masuratorile. Acestea trebuie sa fie exacte , pentru a ti se potrivi forma pentru care optezi cu fizionomia.

Cum ingrijesti corect un ten gras ?

Pentru a avea un chip echilibrat se foloseste tehnica triunghiului , prin care definiti punctele cele mai importante ale sprancenei.

Punctul 1 : este punctul de plecare al sprancenelor. Poti incepe masuratorile cu ajutorul unui creion dermatograf. Astfel , pune creionul langa lateralul nasului, urmarind coltul interior al ochilui.

Punctul 2 : este punctul de curbura al sprancenelor. Pentru a-l masura corect , trebuie sa pui creionul in lateralul nasului , trecand prin centrul pupilei.

Punctul 3 : este punctul de final al sprancenei. Acesta se stabileste inclinand mult creionul, pana la coltul exterior al ochiului.

In functie de forma fetei , este indicat sa nu dai o forma gresita sprancenelor deoarece iti poate schimba intr-o mare masura expresia fetei.

Daca ai fata rotunda, opteaza pentru sprancenele arcuite. Este tipul ideal de sprancene mai ales daca ai si arcada ridicata.

Pentru femeile cu fata ovala , este indicat ca forma sprancenelor sa fie rotunda, naturala deoarece iti echilibreaza aspectul chipului.

Sprancenele groase si drepte sunt indicate persoanelor care au fata alungita. Conceptul de ,, flat ’’ este nou in Romania, insa nu avantajeaza pe oricine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.