De ce regreta Bill Gates avertismentul oferit omenirii acum 5 ani

0
84
Bill Gates

In urma cu 5 ani , Bill Gates avertiza ca cel mai mare pericol pentru omenire va fi aparitia unei pandemii. Desi a fost tinta multor atacuri si numele lui a fost asociat de teorii ale conspiratiei , miliardarul a cheltuit sute de milioane de dolari pe sisteme de monitorizare a bolilor.

In discutia de acum 5 ani , Bill Gates afirma ca omenirea nu este pregatita pentru o eventuala pandemie.

,,Ma simt teribil. Toata ideea a fost sa vorbesc despre pericol pentru ca noi sa putem actiona pentru minimalizarea pagubelor.” , a declarat Gates.

Fundatia pe care a infiintat-o cu sotia sa , a avut un rol foarteimportant in eliminarea unor boli in tari care nu beneficiaza de un sistem medical bine pus la punct. Astfel de programe de ajutor au dus la disparitia aproape totala a Ebola.

Fundatia Gates, apel la cooperare pentru vaccinarea a 7 miliarde de oameni

Pana la debutul pandemiei , s-au cheltuit 235 milioane de dolari in programe de pregatire impotriva unei pandemii. De la inceputul pandemiei de COVID , s-au cheltuit aproximativ 300 milioane de dolari .

Principalul scop al fundatiei The Bill & Melinda Gates este gasirea tratamentului. Pentru acesta , coopereaza cu liderii farmaceutici si guvernele lumii pentru producerea vaccinului.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.