Dublura Millei Jovovich, ramasa infirma,castiga procesul

0
108

Accidentul in urma caruia a rămas infirma Olivia Jackson dublura Millei Jovovich din Resident Evil, a avut loc pe motocicleta. O camera montata pe un vehicul care se misca in sens opus s-a izbit de motocicleta.

Instanta din Africa de Sud a stabilit ca actinuea a fost planificata si executata neglijent de catre Bickers Action SA,compania care a organizat-o. Desi compania a afirmat ca stilul de conducere al Oliviei Jackson a dus la producerea accidentului , instanta a contestat.

Dublura Millei Jovovich

Ceea ce ma doare este ca trebuie sa traiesc cu consecintele greselilor altora, mai ales ca – inafara perioadei de spitalizare din Africa de Sud – nimeni dintre cei care au gresit sau care au avut de castigat din acest film de 312 milioane de dolari nu m-a sustinut financiar.’’

Dublura Millei Jovovich a castigat procesul

Conform unei declarații publicate de avocatii Oliviei, incidentul a avut loc cand, din cauza ploii, s-a anulat filmarea unei scene si programarea din scurt a unei cascadorii cu motocicleta. Acestia sustin ca schimbarea de ultimul moment, despre care Olivia nu stia,a devenit fatala.

Julian Chamberlayne, avocatul care o reprezintă pe Jackson, declara: „Filmele de actiune necesita cascadorii atent planificate si executate. Acestea trebuie, de asemenea, dublate de polite de asigurare care sa acoperere riscurile corporale.”

Citeste si : ,,Presiuni asupra regizorului Alex Pina sa renunte la unul dintre personajele celebre ale productiei’’

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.