S-a tratat singura de COVID-19

0
118
S-a tratat singura

Irina Gribincea, medic de familie din Suceava , s-a tratat singura de COVID-19 acasa cu medicamente care se gasesc in farmacii.

Doctorita a declarat ca avea simptome ale infectiei cu noul coronavirus de la inceputul lunii martie. Fiind la inceput de pandemie , lipsa mirosului si a gustului nu era asociata cu virusul.

În fiecare zi plec la serviciu ,sa ma întâlnesc cu el..El este cel mai de temut dusman al umanitatii:COVID-ul.Am plecat…

Publicată de Irina Gribincea pe Miercuri, 22 aprilie 2020

,,Ceea ce stiam atunci era definitia de caz COVID, cu disfagie, febra si tuse. Eu nu am avut nici unul dintre aceste simptome. Am considerat ca am o raceala si am tratat-o ca pe o raceala.  Am trecut prin toate fazele urate si grele ale bolii si atunci cand durerea din piept era insuportabila si lipsa de aer acuta, stiam ca tratamentul prescris de mine este cel mai bun”, a declarat dr. Gribincea.

 

S-a tratat singura cu medicamente uzuale

Despre tratament , medicul a spus ca a luat paracetamol,biomicin si biosept,vitamina C retard (ctb), ceai Gripovit si ceai Hapciu. A declarat ca la fel ca la orice viroza , hidratarea este cea mai importanta.

Medicul sucevean este de parere ca simptomele descrise recent ca fiind ale noului coronavirus le-a depistat la pacientii ei inca din luna decembrie 2019.

,,Am avut pacienti care au venit din Lombardia, din Venetia, dar și din alte tari, am avut foarte multi tineri care voiau să faca scoala de soferi si au venit la consultatie, care aveau diverse simptome. Cei care se incadrau pe patologia de caz transmisa de Ministerul Sanatatii au fost extrem de putini. Problema majora era ca nu se facea testarea decat celor care erau pe definitia de caz oficiala”, a afirmat medicul.

 

Citeste si : ,,Cutremur de 5 grade pe scara Richter in aceasta noapte in Romania’’

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.