Presiuni asupra regizorului Alex Pina sa renunte la unul dintre personajele celebre ale productiei

0
287
Alec Pina

In primele doua sezoane , Berlin ( Pedro Alonso ) a fost un personaj antagonic , impulsiv cu replici acide si actiuni abuzive. Alex Pina a declarat ca s-au facut multe presiuni asupra sa.

Creatorii productiei au anuntat lansarea si celui de-al cincilea sezon si este de asteptat sa revedem o mare parte din personajele deja cunoscute : Rio, Tokyo, Helsinki, Denver, Monica, El Professor, rolul lui Berlin ramanand cu semne de întrebare.

Presiuni asupra regizorului Alex Pina!

Desi Berlin a fost un adevarat personaj nuizibil, Alex Pina a declarat ca s-au facut multe presiuni asupra lui pentru a renunta la acesta.

“Cineva mi-a spus ca personajul lui Berlin nu se potriveste cu povestea noastra. Mi-a spus sa il tai din scenariu. Dar eu nu am intentionat sa fac asta. Poate ca Berlin e un tip misogin, narcisit si psihopat, in multe feluri. Dar de ce sa nu pastram un astfel de personaj in serial si sa lasam publicul sa decida de partea cui este?Locul lui Berlin este foarte clar in acest serial. El este un misogin, un psihopat, un egocentric, un narcisist, un delincvent si un violator. Și totusi , sunt si oameni care il adora, pentru ca el apreciaza prietenia, loialitatea si fraternitatea”, a spus Alex Pina.

Ce parere are Pedro Alonso despre locul lui Berlin in serial ?

„Oamenii trebuie sa fie atenti,pentru ca sunt sigur ca Berlin nu e genul de tip cu care ti-ai dori ca fiica ta sa se marite. Chiar daca latura sa dominanta si felul sau de a conduce lucrurile ne provoacă repulsie, in acelasi timp, Berlin ne ofera un sentiment de siguranta”, a dezvaluit Pedro Alonso.

Dupa incheierea proiectului “ La Casa del Papel “ , Berlin ar putea sa aiba parte de propriul sau serial.

Alex Pina da semne ca se gandeste sa produca cateva spin-off-uri , unde Berlin ar putea avea propria poveste.

Raspunde intrebarilor acestui test si afla cat de bine cunosti personajele din La Casa de Papel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.