Electric Castle se amana pentru 2021

0
28

Organizatorii Electric Castle au postat pe pagina oficiala ca festivalul a fost amanat pentru anul viitor , urmare a pandemiei de coronavirus.

Acestia au declarat ca din cauza incertitudinilor cu privire la masurile de siguranta si sanatate care trebuie implementate reprezinta motivul pentru care  experienta Electric Castle se va amana pana la anul.

For each of the last 7 years we’ve built this alternate world where you can be yourself, carefree and safe. The energy…

Publicată de Electric Castle pe Marţi, 2 iunie 2020

Amanarea festivalului a avut drept scop pastrarea sigurantei si sanatatii participantilor de la echipe de productie, tehnicieni, artisti, arhitecti, vendori, voluntari si oameni din comunitatea locala. Astfel , Electric Castel 8 a fost amanat pentru 14 – 18 iulie 2021.

Biletele achizitionate pentru editia din acest an vor fi valabile si pentru editia de anul viitor. Organizatorii vor comunica optiunile disponibile pentru cei care nu vor putea participa atunci.

Primarul Clujului , Emil Boc , a declarat festivalurile de muzica anulate anul acesta , se pregatesc inca de pe acum pentru editia de anul viitor si se vor ridica la nivelul asteptarilor ca si pana acum.

,, Ne lipsesc si Electric Castle,  Jazz in the Park. Cu siguranta ca organizatorii vor gasi o formula, evident mult mai restransa , sa mentina macar spiritul acestor festivaluri ca la anul sa revenim in forta si sa-i asteptam pe toti cu aceasta energie pozitiva uriasa la Cluj. Deci nu vor fi in forma de anul trecut. Vor fi probabil intr-o forma pe care organizatorii, pentru a da macar un semnal ca acest festival merge mai departe, o pot da.’’, a declarat Emil Boc.

Vezi si : Scandal după anunțarea câștigătorului emisiunii „Survivor România” de la Kanal D!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.