Scandal după anunțarea câștigătorului emisiunii „Survivor România” de la Kanal D!

0
77

După cinci luni de la începerea show-ului „Survivor România”, Elena Ionescu a fost desemnată câștigătoarea premiului de 250.000 de lei, iar fanii nu sunt deloc fericiți cu rezultatul! Aceștia au început să acuze postul de televiziune că voturile nu au fost corect  înregistrate și că alt concurent ar fi trebuit să câștige marele premiu.

Aşteptarea a luat sfârşit pentru toți fanii emisiunii „Survivor România”! Sâmbătă, 30 mai, aceștia au avut ocazia să-și voteze concurentul favorit, pentru a deveni câștigătorul marelui premiu în valoare de 250.000 de lei, după cinci luni petrecute în competiție. În urma voturilor oferite de către telespectatori, s-a decis cine merită să câştige concursul. Elena Ionescu a fost cea care a reușit să strângă cele mai multe voturi şi, astfel, a plecat acasă cu cei 250.000 de lei.

Concursul a fost unul destul de greu pentru artistă, mai ales pentru că nu și-a mai văzut băiatul pentru o perioadă atât de lungă de timp. Cu toate acestea, artista a luptat pentru el și, astfel, a reușit să-i dedice victoria obținută. „Mă plec în fața publicului care m-a susținut. (…) Am luptat ca o leoaică pentru copilul meu”, a declarat solista cu lacrimi în ochi, ținând trofeul în brațe. În declarația oferită postului Kanal D, Elena a dezvăluit planurile pe care le are cu banii câștigați. „Tot sacrificiul pe care l-am facut aici este pentru băiețelul meu Răzvănel, pe care l-am lăsat acasă la vârsta de 1 an și 4 luni și pentru care sunt aici și vreau să îi ofer un trai mai bun, un cămin, și sper din tot sufletul ca asta să fie, este cea mai mare realizare pe care aș putea să o fac pentru el în momentul de față”, a spus Elena Ionescu.

Mesaje dure din partea fanilor emisiunii după finala „Survivor România”

După cinci luni de la începutul show-ului, care a supus concurenții la o experiență extrem de dificilă și le-a testat abilitățile, inclusiv rezistența psihică, fizică și puterea de adaptare, au mai rămas doar patru supraviețuitori: Lola Crudu, Elena Ionescu, Emanuel Neagu și Iancu Sterp. Sâmbătă, 30 mai, a fost desemnat câștigătorul „Survivor România”, în direct, prin votul telespectatorilor. Rezultatul anunțat a adus, însă, multe îndoieli și critici acide, din partea celor care și-au votat favoritul și au urmărit emisiunea.

Elena Ionescu este cea care câștigă mult doritul trofeu și premiul în valoare de 250.000 de lei, anunț care a nemulțumit o mare parte dintre fanii competiției. Mulți telespectatori nu au apreciat comportamentul adoptat de Elena, aceasta reușind să împartă publicul în două, în urmă cu multe ediții. Artista a primit și numeroase felicitări din partea susținătorilor ei, exceptând criticile aduse de fanii celorlalți concurenți, dezamăgiți de rezultatul anunțat.

Finaliștii „Survivor România” au luptat timp de cinci luni cu propriile limite, atât fizice, cât şi psihice, iar încercările la care au fost supuşi nu au fost deloc ușoare. Concurenţii s-au confruntat cu momente critice, cu lipsa mâncării, dormitul sub cerul liber, precum şi cu numeroase probe fizice, care le-au îngreunat și mai mult experiența. Dintre aceștia, Elena Ionescu a plecat acasă cu trofeul și cu marele premiu.

Citește și: Emisiunea „Vocea României”, scoasă din grila de programe TV! Iată motivul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.