Emisiunea „Vocea României”, scoasă din grila de programe TV! Iată motivul!

0
145

Fanii emisiunii „Vocea României” au primit o veste pe care nu și-ar fi dorit s-o afle. PRO TV a decis ca cel mai iubit show de muzică din România să fie scos din grila de programe a canalului TV.

Show-ul ar fi trebuit să înceapă în această toamnă, însă, pandemia de coronavirus a dat peste cap planurile realizatorilor emisiunii. Din păcate, din cauza condițiilor actuale, preselecțiile pentru un nou sezon de talente muzicale nu au mai putut fi organizate. Astfel, „Vocea României” nu va mai putea fi realizată, anul acesta. Aceasta este prima dată când PRO TV se vede nevoit să scoată din grila de programe un show atât de urmărit și apreciat. Emisiunea „Vocea României” este programată să revină în fața telespectatorilor în toamna anului 2021, în cazul în care situația din România va permite organizarea preselecțiilor.

PRO TV a fost obligat să ia o decizie radicală și în cazul emisiunii „Românii au talent”, în cazul căreia s-a decis pe parcurs schimbarea formatului. În urma acestei decizii, s-a hotărât ca semifinalele și finalele să nu mai fie transmise live.

Emisiunea „Vocea României” este al doilea cel mai urmărit show de talente din România, fiind surclasat doar de „Românii au talent”. PRO TV a adus în România formatul internațional „The Voice”, la scurt timp după apariția emisiunii „Românii au talent”. Urmând același model, și Antena 1 a încercat pentru câteva sezoane să aducă în fața telespectatorilor un show de talente muzicale. „X Factor” este produs de aceeași casă de distribuție ca cea care realizează și formatul „Românii au talent” și, cu toate acestea, succesul emisiunii de la Antena 1 nu a fost la fel de mare ca cel cunoscut de PRO TV. De aceea, show-ul „X Factor” a fost scos din grila de programe.

În cele nouă sezoane de „Vocea României”, juratul Tudor Chirilă a reușit să strângă cele mai multe premii câștigate. Juriul din ultimul sezon a fost format din Smiley, Irina Rimes, Tudor Chirilă și Horia Brenciu. Până în sezonul 7, din juriu a făcut parte și Loredana Groza, care a plecat la Antena 1. Andra a fost și ea jurat în sezonul 8, iar în prezent face parte din juriul „Românii au talent”.

Fanii pot asculta momentele speciale din finala anului trecut pe toate platformele de streaming muzical

PRO TV și Universal Music au lansat, în premieră, varianta live a pieselor din marea finală a competiției Vocea României, din 2019. Acestea pot fi găsite pe toate platformele de streaming muzical .

Astfel, fanii show-ului au ocazia să se bucure de piesele pregătite de Dragoș Moldovan, Andi Țolea, Jasmina Răsădean și Elena Bozian pentru interpretările individuale. Totodată, nu vor lipsi nici momentele concurenților interpretate alături de Tiberiu Albu, Jo, Liviu Teodorescu și Oana Sârbu, sau alături de antrenorii lor.

Pe platforme, va fi disponibilă și piesa cântată de George Aghinea, concurentul votat de către mulți dintre fanii emisiunii pentru a se reîntoarce în finală în calitate de invitat special. Momentele pregătite în finala anului trecut de către Tudor Chirilă, Smiley, Irina Rimes și Horia Brenciu, împreună cu cei patru concurenți ai lor, sunt disponibile pe platformele de streaming din România. Iată-le aici!

Citește și: Emisiunea „Românii au talent” a strâns un val de critici prin decizia luată! Fanii sunt revoltați!  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.