Emisiunea „Românii au talent” a strâns un val de critici prin decizia luată! Fanii sunt revoltați!  

0
89

Măsurile de distanțare socială impuse din cauza pandemiei de coronavirus i-a făcut pe producătorii emisiunii „Românii au talent” să ia o hotărâre care a atras multe nemulțumiri din partea fanilor. Pagina de socializare a emisiunii este învăluită de numeroase critici adresate celor de la PRO TV.

Se pare că pandemia de Covid-19 i-a împins și pe cei de la „Românii au talent” să schimbe formatul emisiunii.  În ediția de vineri seară, realizatorii emisiunii le-au propus telespectatorilor să urmărească reluările celor mai bune momente din sezon. Aceștia au ales un număr de 22 de momente, dintre care telespectatorii vor putea vota câștigătorul „Premiului de originalitate”, pe data de 28 mai.

Cu toate acestea, fanii emisiunii nu s-au declarat foarte fericiți de hotărârile luate. Internauții au declanșat un imens scandal pe rețelele de socializare, aceștia fiind de părere că cele 22 de momente propuse pentru  „Premiul de originalitate” ar fi trebuit să fie alese de către public. Mulți dintre cei care și-au arătat nemulțumirea pe internet consideră că prestațiile propuse de către cei de la „Românii au talent” nu sunt neapărat și cele mai bune. O mare parte dintre aceștia susțin că nu sunt de acord cu alegerile făcute de către realizatorii emisiunii.

Telespectatorii vor vota pentru Premiul de Originalitate 

PRO TV a anunțat, într-un comunicat de presă, că participanții la emisiune care au reușit să impresioneze publicul și juriul prin momente inedite de-a lungul sezonului au intrat vineri seară în lupta pentru „Premiul de originalitate”. „De aseară și până joi, 28 mai, cei 22 concurenți pot fi votați pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, cât și prin sms la numărul 1264, unde limita de voturi este de 10 mesaje/concurent. Cine va câștiga premiul de 10.000 euro, vom afla în marea finală!”, este mesajul celor de la PRO TV de sâmbătă.

Concurenții care au intrat în cursa pentru „Premiul de originalitate” sunt: Kiriku Brothers, Anastasia Ciobanu, Vlad Ciobanu, Tumar KR, Valentin Alexiu, Silviu Carabă, Bianca Purice, Patrizio Ratto, Cornel Hrișcă – Mun, Kseniya Simonova, Oleksandr Bozhyk, Kalashnyk Brothers, Ana Maria Bogza, Roman Kricheli, Laura Muruzuc, George Faining, Ștefan Simion, Nat&Jo, Ștefan Nistor, Mauricio Cugat – Desole, Oleg Shibetzchii & Timofey Lisovets și William Close & The Earth Harp Collective.

Emisiunea „Românii au talent” a reușit să fie lider de audiență pe toate segmentele de public. Nu mai puțin de 2.1 milioane de români din întreaga țară au urmărit spectacolul de vineri seară, iar minutul unde s-a atins maximul de audiență a fost 22:13, atunci când mai mult de 3 milioane de oameni se aflau în fața televizoarelor.

Vinerea viitoare, pe 29 mai, emoțiile vor atinge cote maxime pentru cei 10 concurenți care au reușit să obțină din partea juriului râvnitul Golden Buzz, în timpul sezonului. Pentru prima oară în istoria emisiunii, doar concurenții care au reușit această performanță se vor lupta în marea finală pentru premiul sezonului 10 „Românii au talent”, de 120.000 de euro. „Sunt vremuri excepționale pentru toți, la care trebuie să ne adaptăm din mers”, este argumentul scris pe pagina oficială a emisiunii. Finaliștii sunt: Erno Varga, Gennady Tkachenko-Papizh, Theodor Marcu, Radu Pălăniță, Daria Călugăru, Mihai Țigaret, Aura Marcu, Sara Ardeleanu, Duo MainTenanT, Siena Vușcan.

Citește și: Iată ce seriale ar trebui să vizionezi măcar o dată în viață!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.