Faima sau viața de familie? Iată de ce aceste celebrități au decis să nu aibe copii!

0
102

Multe vedete de la Hollywood au decis să nu aibă copii și, de asemenea, nu se tem să își dezvăluie motivele pentru care au luat această hotărâre. Argumentele pe care le-au oferit variază de la o celebritate la alta, dar toate sunt la fel de valabile și demne de luat în considerare. Iată cinci vedete care au declarat că nu doresc să aibă vreodată copii!

  1. Jennifer Aniston

După ce un zvon a început să circule printre tabloidele care speculau că era însărcinată, actrița Jennifer Aniston, cunoscută pentru rolul ei din serialul „Friends”, a declarat că este deranjată de faptul că publicul are o fixație legată de aspectul fizic al celebrităților, precum și de hotărârile pe care le iau acestea în ceea ce privește viața de familie. În 2018, a adăugat că atunci când o femeie decide să nu devină mamă, societatea o cataloghează ca pe o persoană egoistă pentru că dorește să se concentreze asupra carierei sale. În același timp, și-a exprimat nemulțumirea față de reacția publicului legată de femeile care decid să nu se căsătorească sau să aibă copii după o anumită vârstă, diferită față de reacția pe care o au în cazul bărbaților.

  1. Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio, renumit pentru relațiile sale cu femei mai tinere de 25 de ani, s-a declarat un apărător aprins al mediului și al veganismului. În 2016, atunci când cei de la „Rolling Stone” l-au întrebat despre gândurile sale legate de căsătorie și paternitate, el a spus: „Vrei să spui că vreau să aduc copiii într-o lume ca asta? Dacă se întâmplă, se va întâmpla. ” Pe de altă parte, el a mai spus că, deoarece a avut o copilărie dificilă, ultimul lucru pe care ar vrea să-l facă ar fi să interacționeze cu vreun copil și să-l vadă cum suferă.

  1. Kim Cattrall

Celebra actriță Kim Cattrall a mărturisit că, în urmă cu aproximativ 20 de ani, a fost nevoită să aleagă între fertilizarea in vitro și să joace în continuare rolul Samanthei în „Sex and the City”. Aceasta a ales a doua opțiune. În ciuda faptului că regretă uneori alegerea făcută, a mărturisit: „Cred că instinctul matern este ceva pe care toate femeile îl au, dar în mod evident destinul, timpul și norocul nu ne permit tuturor să devenim mame.” Ea a mai adăugat că acum a devenit mentor pentru actrițele mai tinere. „Nu vreau să fiu mama ta biologică, dar acest lucru îmi permite să fiu ceva între o mamă, o mătușă și o prietenă care îmi dă înapoi mult mai mult decât ceea ce ofer.”

  1. Renée Zellweger

Când, în 2015, actrița Renée Zellweger a fost văzută pe străzile din Londra părând însărcinată, fanii au fost complet uimiți. Cu toate acestea, Zellweger purta doar un costum de gravidă care făcea parte din ținuta pentru lansarea filmului „Bebelușul lui Bridget Jones”. Actrița a declarat că este de părere că a avea copii poate fi haos și că se bucură de rolul de mătușă. Chiar dacă în această parte a trilogiei, personajul începe aventura maternității, Zellweger continuă să creadă că o femeie își poate găsi fericirea și fără să aibă copii.

  1. Christopher Walken

Cristopher Walken are o căsătorie de invidiat; el și soția sa trăiesc fericiți împreună cu pisicile lor și nu au copii. El a atribuit succesul său emoțional și profesional tocmai faptului că el și soția lui nu și-au dorit copii. Când a fost întrebat despre așteptările sale pentru următorii ani, actorul, care și-a dedicat viața actoriei, a spus: „Aș dori să continui (actoria). Nu am copii, nici hobby-uri.” A adăugat apoi că, în afară de gătit, actoria este ceea ce îl caracterizează. Când vine vorba de pisici, se simte mai apropiat de ele decât de oameni, a mărturisit într-un interviu exclusiv în timpul campaniei promoționale pentru „Nine Lives”.

Citește și: Gigi Hadid și Zayn Malik așteaptă un copil! Supermodelul descoperit de Paul Marciano este însarcinat in 5 luni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.