Fondatorul SpaceX si Tesla vrea sa trimita arme nucleare in spatiu

1
55
SpaceX

Elon Musk , fondatorul SpaceX si Tesla , are in plan bombardarea planetei Marte pentru a face adaptabila viata umana acolo. Specialistii au criticat planul lui Musk , declarand ca aceasta actiune nu ar fi suficienta pentru eliberarea de destul CO2 pentru a crea o atmosfera viabila.

Dmitri Rogozin, directorului agentiei spatiale ruse Roscosmos, considera despre planul lui Musk ca este un paravan pentru lansarea armelor nucleare in spatiu.

,, Intelegem ca un singur lucru se ascunde in spatele acestei demagogii. Este vorba de un paravan pentru lansarea de arme nucleare in spatiu.’’, a declarat Rogozin.

Statele Unite nu vor mai fi dependente de rachetele rusesti Soyuz daca lansarea prevazuta sambata va fi un succes. Din cauza vremii nefavorabile , SpaceX a fost constransa sa amane lansarea istorica a navei spatiale Dragon catre Statia Orbitala Internationala.

In anul 2017 , Rogozin a spus despre Romania ca ,, este marioneta SUA’’. Aceasta declaratie a fost urmare a incidentului din acelasi an in care Romania a interzis survolarea spatiului sau aerian de catre un avion in care se afla vicepremierul rus. Intors din drum, a postat pe retelele de socializare urmatorul mesaj : ,, Data viitoare ma voi afla la bordul unui Tu-160.’’

Vezi si : Moment important susținut de NASA! SpaceX lansează primul echipaj uman în spațiu!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.