S-a anunțat redeschiderea Walt Disney World! Ce măsuri de siguranță se vor aplica?

0
90

De câteva luni de zile, fanii Walt Disney World din Florida așteaptă cu nerăbdare vești despre momentul în care locația se va redeschide. Din fericire, așteptarea a luat sfârșit, întrucât Disney a anunțat că, începând cu 11 iulie, parcurile tematice Magic Kingdom și Animal Kingdom se vor redeschide. EPCOT și Hollywood Studios vor urma să fie deschide pe 15 iulie.

Deschiderea parcurilor ar începe chiar înainte de aceste date anunțate, atunci când se vor selecta câțiva invitați pentru a testa noile restricții. „Considerăm că planul nostru de redeschidere reflectă o abordare foarte atentă, metodică și treptată”, a declarat Jim MacPhee, vicepreședinte senior al operațiunilor din cadrul Walt Disney World. Atunci când se va redeschide, Disney va trebui să respecte anumite reguli de siguranță, inclusiv restricții majore de capacitate, ore de funcționare reduse, bariere care să încurajeze distanțarea socială, cerințe de purtare a măștii de protecție în cazul tuturor vizitatorilor de peste 2 ani și numeroase stații pentru igienizarea a mâinilor.

Sănătatea și siguranța sunt pe primul plan

În contextul pandemiei actuale, sănătatea și siguranța sunt pe primul plan. Conform specialiștilor în boli infecțioase, anumite categorii de oameni ar trebui să se gândească foarte bine înainte de a face o excursie la Disney World. Printre acestea se numără persoanele în vârstă, cei care suferă de boli cronice, afecțiuni cardiace și pulmonare, persoanele care sunt imunocompromise, precum și cele care au hipertensiune arterială și diabet. Desigur, și oamenii care prezintă simptome specifice infecției cu noul coronavirus ar trebui să nu ia în considerare o excursie la Disney World.

Disney World va verifica temperatura tuturor angajaților și vizitatorilor înainte de a putea intra în orice parc. Oamenii vor fi, de asemenea, obligați să vină cu măști de protecție, pe care să le poarte pe toată durata vizitei. Disney va avea numeroase alte măsuri de siguranță puse în aplicare. Printre ele se numără și măsurile luate pentru evitarea aglomerației, tranzacțiile realizate doar cu ajutorul cardului, mai multe stații de igienizare a mâinilor și bariere pentru asigurarea distanțării sociale.

Este esențial ca părinții să-și pregătească din timp copiii despre regulile pe care vor trebui să le respecte, odată ajunși în Disney World. O altă idee bună pentru părinți ar fi să-și lase copiii să își aleagă propriile măști și să îi obișnuiască să le poarte, înainte de marea călătorie către Disney.

Parcurile Disney nu vor funcționa la fel ca înainte

Într-un comunicat de presă, Disney World a declarat că paradele, spectacolele de noapte și alte evenimente care atrag mulțimile se vor întoarce mai târziu. De asemenea, conform purtătorilor de cuvânt, se pare că experiențele care implică un nivel ridicat de risc, precum sesiunile de machiaj, locurile de joacă și evenimentele tip „Meet and Greet” cu personajele din povești vor rămâne temporar indisponibile. Unii oameni sunt de părere că, din cauza acestor schimbări, vizitatorii nu vor avea parte de aceeași experiență pe care ar fi avut-o în trecut.

Parcul Disneyland din Shanghai s-a redeschis la începutul acestei luni, prin aplicarea unor măsuri similare. Walt Disney World a fost închis încă de pe data data de 16 martie, din cauza pandemiei. Magic Kingdom a fost cel mai vizitat parc tematic din lume în anul 2018, atrăgând 20,8 milioane de vizitatori.

Citește și: Disney donează toate profiturile vânzărilor din SUA către MedShare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.