Disney doneaza toate profiturile vanzarilor din SUA catre MedShare

0
128
Disney
Disney Sells Character Face Masks for Charity https://app.asana.com/0/1135954362417873/1173719526717649/f Credit: Disney

Ca alternativa la mastile de protectie standard , Disney a lansat o linie de masti care prezinta unele dintre cele mai populare personaje ale sale. Mastile sunt reutilizabile , din stofa , produse in dimensiuni mici , medii si mari.

Urmare a pandemiei de COVID-19, CDC a recomandat tuturor cetatenilor sa utilizeze mastile de protectie , atat in spatiile publice inchise , dar si la utilizarea transportului public in comun. Masura a fost luata pentru a evita raspandirea virusului.

Unele dintre personajele care vor aparea pe mastile de protectie sunt Mickey si Minnie Mouse , Anna si Elsa , Woody si Buzz Lightyear , R2D2 si Baby Yoda.

Un pachet de patru masti va costa $19.99 si va putea fi disponibil pentru pre-vanzare pe shopdisney.com . Se estimeaza ca primele comenzi vor fi livrate incepand cu luna iunie.

Filmele MARVEL in ordine cronologica

Disney doneaza pana la 1 milion de dolari catre MedShare

MedShare este o organizatie nationala non-profit, care se ocupa cu donarea , transportul de echipamente medicale si voluntariat .

Disney doneaza toate profiturile vanzarilor din SUA , pana la 1 milion de dolari . De asemenea , 1 milion de masti vor fi donate catre comunitatie vulnerabile care vor urma sa fie distribuite de MedShare.

,, Donatiile Disney vor avea un impact extraordinar in comunitatile noastre.”, a declarat Charles Redding , presedinte al MedShare.

,,Contributia de un milion de masti de fata din stofa va fi oferita familiilor din comunitatile vulnerabile si organizatiilor care lucreaza pentru a limita raspandirea COVID-19. Donatia monetara va fi folosita pentru a sprijini comunitatile medicale.”

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.