Ford Romania incepe productia de azi

0
100

Ford reincepe activitatea la principalele uzine din Europa , printre care si Craiova. Activitatea sectiilor de Productie Vehicule si Productie Motoare se va relua pentru moment intr-un singur schimb.
Pe langa Craiova , isi vor mai incepe activitate de productie vehicule si motoare fabrica din Koln , dar si uzinele din Saarlouis si Valencia.

,,Odata ce trecem de varful initial al pandemiei de coronavirus in Europa, trebuie sa ne pregatim pentru noul context. Prioritatea principala a planului nostru de ,,revenire la munca’’ fiind legata de implementarea standardelor globale Ford privind distantarea sociala si intarirea protocoalelor de sanatate si siguranta la locul de munca. Angajatii nostri trebuie sa stie ca facem tot ce putem pentru a le proteja sanatatea ’’ ,a declarat Stuart Rowley, presedintele Ford Europa.

Compania va oferi angajatilor echipamente de protectie, masti pentru fata , termometru reutilizabil dar si alte obiecte de igiena.

Productia se va relua treptat si vor acorda prioritate comenzilor clientilor. Planurile pentru viitoare productii vor tine cont de restrictiile de circulatie, disponibilitatea furnizorilor , dar si de cerere.

Ford va implementa o serie de reguli privind distantarea sociala si monitorizarea starii de sanatate.

  • Compania va furniza masti de protectie oricarei persoane care va intra. Totodata posturile la care nu se poate respecta distantarea sociala , vor dispune de viziere.
  • Tuturor li se va verifica temperatura inainte de a intra in tura.
  • In fiecare zi , se va completa un formular online de autoevaluare a sanatatii. Astfel , acesta confirma ca angajatul este apt de munca intr-o unitate Ford.

Citește si : ,,Tesla – profituri mari in timpul pandemiei’’

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.