Tesla – profituri mari in timpul pandemiei

0
91
Tesla

Desi pandemia de coronavirus a afectat o mare parte din piata bursiera , un fond tranzactionat pe bursa (ETF) sprijina Tesla ( TSLA). ETF-ul urmareste un indice si este tranzactionat pe bursa.

Toate actiunile si achizitiile sunt foarte riscante in aceasta perioada. Chiar si ETF-urile pot ceda oricand presiunii descendente din cauza inchiderilor. Acestea fiind spuse , investitiile pe termen lung pot profita de aceasta oportunitate.

Satelitii Starlink vizibili pe cerul Romaniei

 

Stocul Tesla duce la castiguri impresionante

De la inceputul anului 2020, s-au livrat de catre producator 88.000 de autoturisme. Asfel,numarul a crescut cu 40% mai mult decat aceeasi perioada a anului 2019.

Bull Baruch, presedinte al Blue Line Capital, a declarat ca Tesla actioneaza ca ,, un mare vehicul de tranzactionare’’.  De asemenea , nu ar avea motive de ingrijorare.

,,Acest stoc este atat de scump , dar Elon Musk si-a aratat cu siguranta abilitatea de a-si termina munca si de a continua sa produca.’’ , a declarat Gina Sanchez, CEO al Chantico Global.

David Whiston , analist la Morningstar , considera ca majorarea de capital este o miscare buna. ,,Aceasta este cel putin a doua oara cand Musk a declarat ca nu va avea loc o strangere de capital, iar la scurt timp dupa aceea, Tesla aduna capital”, a declarat Whiston.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.