Situatie alarmanta in Rusia. Numarul cazurilor confirmate a crescut

0
82

Rusia inregistreaza o crestere record a contaminarii populatiei cu noul coronavirus. Doar duminica s-au inregistrat aproximativ 11.000 de cazuri noi confirmate , numarul total ajungand la 134.600 de persoane infectate.

Desi au fost adoptate restrictii cu scopul de a evita raspandirea virusului , numarul cazurilor confirmate a crescut in ultimele zile.

In randul fortelor armate ruse, s-au confirmat 3000 de cazuri de infectare cu COVID-19.
Rusii au intensificat masiv programul de testare impotriva coronavirus. Expertii se asteapta ca aceasta decizie sa le explice de unde provine cresterea infectarii persoanelor .

Al treilea medic din Rusia care ,,cade’’ inexplicabil de la etaj

Alexander Shulepov , in varsta de 37 ani, este cel de-al treilea medica care ,, cade’’ de la una dintre ferestrele spitalului. Se pare ca incidentul ar fi fost urmare a unor declaratii prin care s-a plans de felul in care sunt tratati medicii. Acesta a reclamat lipsa echipamentelor , dar si faptul ca au fost obligati sa lucreze desi fusese diagnosticat cu COVID-19.

In acest momentu , medicul este in stare grava cu slabe sanse de supravietuire.

Recent , alte doua femei din Rusia au murit ,,cazand’’ de la fereastra. Surse spun ca acestea si-ar fi contestat superiorii din cauza lipsei de echipamente de protectie pentru pacientii cu coronavirus.

Citeste si : ,, Cercetatorii de la Oxford: Pana in luna iunie vaccinul ar putea da rezultate’’

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.