Fred the Godson a murit la 35 de ani. Ultimul mesaj lasat

0
126
Fred the Godson

Fred the Godson a murit azi , la varsta de 35 de ani , in urma unor complicatii ale infectarii cu COVID19.

Rapperul fusese internat in urma cu mai multe saptamani in New York , conform Billboard. Suferea de astm , ceea ce a dus la complicatii asociate infectarii.

Fred the Godson , pe numele real Friedrick Thomas , prezenta semne de ameliorare a starii cardiace chiar inainte cu 24 de ore de deces.

Fred the Godson : ,,Rugati-va pentru mine!”

Pe 7 aprilie , rapperul , bransat la un ventilator , a postat pe Facebook o fotografie din spital. Fotografia era insotita de mesajul : ,, Rugati-va pentru mine !”.

I’m in here with this Covid-19 shit! Please keep me in y’all prayers!!! #GodIsGreat

Publicată de Fred The Godson pe Luni, 6 aprilie 2020

 

Partenera sa de viata, LeeAnn Jemmott, a declarat pentru revista XXL ca se astepta sa depaseasca aceasta boala si sa renunte cat mai curand la ventilator, unul dintre aparatele medicale de care Statele Unite au nevoie.

A fost iubit de multi, niciodata nu am auzit o vorba urata despre el. Dumnezeu sa te ierte! Odihneşte-te in pace, frate!”, a scris  DJ Self.

In 2012, Thomas a lasnsat o compilatie de cantece cu titlul ,,City of God” care include colaborari cu P. Daddy, Pusha T si Raekwon.

Astfel , Thomas se alatura unei lungi liste de muzicieni rapusi de noul coronavirus : Joe Diffie , John ‘Bucky’ Pizzarelli , Lee Konitz , Alan Merrill , Wallace Roney .

Citeste si : ,, Robert Kennedy , atac dur la adresa lui Bill Gates

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.