Robert Kennedy , atac dur la adresa lui Bill Gates

0
130
Robert Kennedy

Robert Kennedy , presedintele Children’s Health Defense , spune ca :,,Obsesia lui Gates pentru vaccinuri pare a fi alimentata de convingerea lui ca lumea poate fi vindecata prin tehnologie”.

Kennedy Jr. este un adversar declarat al vaccinarii obligatorii,multe vaccinuri avand efecte adverse. Desi multi dintre cei vaccinati mor sau sufera din cauza imunizarii , Gates nu poate fi considerat responsabil pentru astfel de probleme.

Organizatia Mondiala a Sanatatii(OMS) a recunoscut cu reticenta ca explozia globala din poliomelita a fost predominant data de tulpina de vaccin. Pana in 2018 , 70% din cazurile globale poliomelita erau legate de vaccinuri.

,,Suntem cobai pentru producatorii de droguri.”, s-au plans ziarele africane. Profesorul Patrick Bond , fost economist al lui Nelson Mandela, a descris practicile lui Gates drept ,,nemiloase si imorale”.

In 2010,Fundatia Gates a finantat un vaccin experimental impotriva malariei GSK. Au murit 151 de sugari africani. Efectele adverse precum paralizie , convulsii si stari febrile s-au inregistrat la 1.048 din cei aproape 6.000 de copii infectati.

 

Robert Kennedy : ,,Gates utilizeaza filantropia pentru a controla OMS si UNICEF

 

Kennedy il acuza pe Gates ca utilizeaza filantropia pentru controlarea OMS si UNICEF. In acelasi timp, finanteaza o companie farmaceutica care produce vaccinuri.

Gates a donat 50 de milioane de dolari catre mai multe companii farmaceutice pentru dezvoltarea unui vaccin contra coronavirus.

Kennedy este de parere ca Gates profita de aceasta criza de sanatate pentru a impune programe obligatorii de vaccinare asupra copiilor americani si nu numai.

 

Citeste si : ,,25.000 de adrese de e-mail si parole ale Fundatiei Gates, NIH si OMS , postate online

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.