GTA V disponibil gratuit in Epic Games Store

0
115
GTA V

GTA V este unul dintre cele mai populare jocuri ale momentului. Se cumpara cantitati uriase de unitati pe luna, iar vanzarile sunt intr-o continua crestere. Saptamana aceasta au aparut zvonuri conform carora GTA V (Grand Theft Auto V) varianta pentru PC va fi pus la dispozitie in Epic Games Store gratuit.

Pana acum, GTA V sau alte jocuri Rockstar nu au fost disponibile in Epic Games Store. Initial, cei de la Epic Games nu au dezvaluit care este urmatorul joc disponibil gratuit in magazinul online.

Raspunsul lui Daniel Ahmad, Senior Analist la Niko Partners, la tweet-ul unui utilizator, ne intareste convingerile ca disponibilitatea jocului GTA V in Epic Games Store nu este doar un zvon.

Se pare ca zvonurile s-au adeverit! Cei de la Epic Games Store au dezvaluit, din greseala, pe contul lor de Twitter, faptul ca jocul va fi disponibil in mod gratuit pana in data de 21 mai 2020. Acesta va aparea in magazinul online Epic Games, cel mai probabil, in data de 15 mai 2020.

Chiar daca anuntul a fost sters, utilizatorii au reusit sa salveze videoclipul care le confirma banuielile.

Conform Gamepressure.com, “ editia gratuita a GTA V va fi lansata ca editie Premium. Pe langa jocul propriu-zis si accesul la Grand Theft Auto online, va fi oferit, de asemenea foarte mult continut suplimentar. Ca de obicei, adaugarea jocului in biblioteca in timpul promotiei, face ca acesta sa ramana al tau pentru totdeauna.

Cum descarci GTA V? Pentru a putea descarca jocul, trebuie sa iti faci un cont pe Epic Games, daca nu ai unul deja. Jocul va fi disponibil, exclusiv pe Epic Games Store pana in data de 21 mai 2020. Dupa aparitia acestuia pe platforma, jocul va putea fi descarcat, cel mai probabil, incepand cu 15 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.