Noi proiecte de acte normative vor fi incluse pe lista suplimentara

0
90
normative

Noile proiecte de acte normative vor avea drept scop intarirea autoritatii Comitetului National pentru Situatii de Urgenta.

Decizia de instituire a starii de urgenta  a oferit sansa de a putea lupta impotriva unei pandemii, reusind sa se mentina sub control raspandirea virusului.

Astazi , Comitetul National pentru Situatii de Urgenta va declara starea de alerta in cadrul epidemiei de coronavirus.

Odata cu declararea starii de alerta, CNSSU va institui toate masurile necesare pentru evitarea unui noi val de imbolnaviri. Acestea vor avea caracter de obligativitate si vor fi stabilite in baza ordonantei nr 21.

,,Astazi va trebui sa adoptam noi acte normative prin care se vor reglementa masurile necesare pentru trecerea de la starea de urgenta la starea de alerta. Acestea vizeaza drepturile cetatenilor, si toate masurile care urmeaza sa fie luate in sistemul sanatatii si al educatiei. ”

Unul dintre subiectele discutate a fost cel al taierilor ilegale de paduri din Roamania. Intrebat cand va initia procedura de adoptare a pentru operatinuea SUMALULUI, Costel Alexe , ministrul Mediului,Apelor si Padurilor , a declarat : ,,Astazi intra in consultare publica si avem speranta , asa cum ne-am asumat prin programul de guvernare, la finalul lunii iunie el va fi operationalizat si astfel vom reusi sa limitam si sa stopam taierile ilegale de paduri din Romania. ”

Citeste si : ,,Ordonanta numarul 11 din 11 mai 2020

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.