Ordonanta numarul 11 din 11 mai 2020

0
104
ordonanta numarul 11

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat astazi, in timpul unei declaratii de presa ca s-a emis Ordonanta numarul 11 din 11 mai 2020.

Prin intermediul noii ordonante emise, au fost reglate unele aspecte legate de continuarea masurilor adoptate in ordonantele anterioare.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela: “peste cateva zile se incheie starea de urgenta si vom trece in starea de alerta “.

Ordonanta Numarul 11 din 11 mai 2020 

1.Zborurile Romania-Spania, Spania-Romania 

Suspendarea zborurilor din Romania catre Spania si din Spania catre Romania continua. In mod normal, suspendarea zborurilor era valabila pana astazi. Acestea vor fi suspendate pana in data de 14 mai, inclusiv.

2. Exceptii legate de carantinarea personalului navigant fluvial si maritim 

Personalul navigant fluvial si maritim care vine din tari sau porturi catalogate ca zone rosii sau galbene ce nu prezinta semne si simptome asociate noului COVID-19, nu este obligat la izolare, daca se incadreaza in masurile anterioare.

Aceasta masura se aplica si in cazul pilotilor si echipajelor aeronavelor, soferilor de camioane care transporta marfa.

3. Tandarei, judetul Ialomita nu se mai afla in carantina!

Comitetul Judetean pentru Situatii Speciale de Urgenta Ialomita a solicitat ridicarea masurii de carantinare pentru localitatea Tandarei, Judetul Ialomita. Cererea a fost acceptata astazi.

Marcel Vela, Ministrul Afacerilor Interne: “O alta decizie luata astazi, care, cred ca aduce bucurie in orasul Tandarei si in Judetul Ialomita: a fost aprobata solicitarea Comitetului Judetean pentru Situatii Speciale de Urgenta Ialomita de a ridica masura de carantinare“.

Citeste si Noi masuri pentru “Revigorarea Economica”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.