Noi masuri pentru “revigorarea economica”

0
119
revigorarea economica

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, impreuna cu Premierul Ludovic Orban, Guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, Florin Citu, ministrul finantelor si Consilierul Prezidential Cosmin Marinescu au luat parte la o intalnire al carui subiect principal a fost “revigorarea economica”.

Discuta a fost concentrata, in special pe doua teme importante in acest moment: deficitul bugetar si revigorarea economica.

Datorita evolutiei situatiei actuale, s-a constatat ca deficitul bugetar este mai mare decat a fost planificat la inceputul anului 2020. S-a decis ca bugetul trebuie finantat. Discutia s-a axat pe masuri ce trebuie impuse pentru rezolvarea problemei actuale.

Klaus Iohannis: “Este clar ca vom avea un deficit mai mare decat a fost initial-vorbesc initial la inceputul anului planificat- iar acest deficit trebuie finantat“.

Revigorarea Economica

Presedintele klaus Iohannis “spun intentionat revigorarea economica fiindca in Romania nu putem sa vorbim de o repornire a economiei. Noi nu am oprit-o niciodata. Economia Romaniei nu a fost oprita. Exista anumite sectoare care au for oprite, insa, in ansamblu, nu am avut o astfel de masura“.

Se doreste o finantare buna pentru deficit. Este nevoie de masuri bine gandite. Se vor gasi solutii eficiente. Cu ajutorul unor masuri bine puse la punct, economia isi va reveni treptat. Se doreste grabirea acestui proces.

CCR declara neconstitutionale amenzile pentru incalcarea starii de urgenta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.