VIP-urile beneficiaza de testarea pentru COVID-19 la domiciliu

0
67
Testarea

Desi oamenii de rand nu beneficiau de testarea pentru COVID-19 din cauza numarului redus de teste , persoanele instarite de peste Ocean si-au verificat starea de sanatate contra cost. In SUA exista  servicii medicale la domiciliu care ofera o gama impresionanta de facilitati. Pretul unui astfel de test este de 299 de dolari si este realizt in SUA, la domiciliu , de catre Concierge MD LA.

,, Mai intai stabilim ce fel de test este potrivit pentru ei. Pentru cineva cu simptome, recomandam un test cu tampon nazal. Aceasta este cea mai buna metoda de diagnosticare. Trimitem pe cineva la tine acasa, luam proba, o ducem la laborator si iti trimitem rezultatul in 48-72 de ore. ’’,a declarat medicul fondator , Abe Malkin.

,, In martie am inceput testarea PCR , prin exsudat nazal. Acum, ca au scazut cazurile in mod covarsitor, oamenii solicita teste pentru anticorpi, ceea ce este bine, fiindca sunt rapide si mult mai accesibile. ’’ , a mai spus Malkin.

La aceasta metoda de testare a apelat actorul Idris Elba , dar si fostul jucator de baschet Charles Barkley.

Clinicile private din Romania , ofera aceste servicii insa testarile se fac la punctele de lucru ale operatorilor locali. Un astfel de test costa intre 250 si 350 de lei.

Citeste si : ,,Valetul personal al lui Trump, testat pozitiv cu noul coronavirus’’

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.