Cererea redusa a automobilelor Volkswagen opreste productia

0
60
Volkswagen

Productia uzinei Volkswagen din Wolfsburg si-a redus ritmul ca urmare a cererii scazute. Pentru moment , productia SUV-urilor Tiguan, Touran si SEAT Tarraco s-a oprit. De asemenea , pe linia care produce VW Golf s-a redus un schimb.

Constructorul german al Volkswagen a repornit activitatea  la sfarsitul lunii aprilie. Epidemia de coronavirus a provocat cea mai lunga inchidere a unitatii din Wolfsburg din istoria sa de 82 de ani. Pentru repornirea activitatii , VW s-a bazat pe un lant de furnizori care numara 2.600 de companii din 71 de tari.

Compania spera sa revina la ritmul normal. Comenzile clientilor dicteaza ritmul de productie, liniile de productie pastrandus-si flexibilitatea.

Aproximativ 200 de uzine de autovehicule si motoare ale tarilor member UE au repornit productai , dintr-un total de 298 .

Bugetele europenilor au fost afectate de criza de coronavirus , astfel incat multi si-au anulat intentiile de achizitie pentru un vehicul nou.

Productia de autovehicule este un sector vital pentru econimie. Reprezinta aproximativ 26% din productia totala din sectorul manufacturier. Vanzarile de masini din Uniunea Europeana au avut nevoie de aproximativ un deceniu pentru a-si reveni din recensiunea care a inceput in 2008. Desi piata Statelor Unite a avut nevoie de aproximativ 5 ani pentru a-si reveni, vanzarile se mentin la nivelul din 2015.

Citeste si : ,,Tesla – profituri mari in timpul pandemiei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.