Louis Ck face lumina in cazul sau, printr-un nou show de stand-up

0
146
louis ck

 

Louis CK, comediantul atipic, s-a intors cu un nou program de stand-up surprinzator, dupa ce a recunoscut in repetate randuri abaterile sale in ceea ce priveste conduita sa sexuala din anul 2010.

A fost unul dintre primii barbati de la Hollywood al carui comportament a iesit la iveala in timpul miscarii #SiEu, dar a inceput sa reapara in cluburile de comedie in 2018 cu material nou.

El glumeste despre comportamentul sau nepotrivit in noul spectacol special, „Cu sinceritate Louis CK”, care a fost lansat sambata pe site-ul sau. El a fost intampinat cu ovatie de catre multime in Washington DC, apoi s-a afundat din nou in controversa, asa cum a obisnuit in ultimii ani.

“Cum au fost ultimii vostri ani? Cum au fost 2018 si 2019 pentru voi? A mai intrat cineva in probleme de-a dreptul serioase?” a intrebat multimea.

El a continuat: “Am invatat multe. Am invatat cum sa mananc singur intr-un restaurant, cu oameni care imi “ofera” degetul din partea cealalta a camerei.”

Louis CK a lansat setul cu glume despre comportamentul sau sexual si relatarile despre el care se masturbeaza in fata femeilor.

In ultima parte discuta despre consimtamant si modul in care acesta trebuie sa fie clar pentru toate persoanele implicate.

“Daca doriti sa o faceti cu altcineva, trebuie sa intrebati mai intai. Dar daca spun ca da, tot nu trebuie sa continuati imediat. Trebuie sa te asiguri des. Nu este intotdeauna clar cum se simt oamenii “, spune el. ” Barbatii sunt invatati sa se asigure ca femeia este in regula. Chestia este ca femeile stiu sa para in regula atunci cand nu sunt in regula.”

CK face apoi o comparatie rasista si misoginista cu femeile care intretin relatii sexuale si sclavii care cantau in timp ce erau obligati sa munceasca.

“Este ca un spiritul unei persoane de culoare. Este similar. Asadar, sa presupui ca ii place este ca si cum ai fi auzit sclavi cantand pe camp si te gandesti: “Hei, ei se distreaza bine acolo”, spune el.

De asemenea, a specificat de ce ii place sa se masturbeze in fata femeilor.

“Imi place sa ma masturbez, nu-mi place sa fiu singur, asta e tot ce va pot spune. Deseori incep sa ma simt singur si este foarte trist. Imi place compania. Imi place sa impartasesc. Ma si pricep la a face asta. Daca te pricepi sa jonglezi, nu ai face-o singur pe intuneric. Ai strange oameni si i-ai uimi”, spune el.

In intregul sau show plin de pasaje batjocoritoare, CK face glume si despre necrofilie, pedofilie, terorism, persoane cu dizabilitati, Holocaust si alte astfel subiecte, pentru distractia publicului. Intr-una din glume, acesta pune accentul pe stereotipul japonezilor, povestind o intamplare in care comanda sushi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.