Mască de păr cu ulei de ricin și câteva produse care nu trebuie să lipsească din casa ta

0
124
mască de păr

Draga mea, știu că este o perioadă dificilă pentru noi, femeile, având în vedere că toate saloanele de înfrumusețare sunt închise în aceasta perioada. Este, totuși, un moment de respiro în care nu ne mai expunem părul la toate condițiile solicitante de zi cu zi. Având în vedere că este un prilej în care ne putem face timp pentru îngrijirea noastă în detaliu, aș vrea să îți sugerez o mască de păr cu ulei de ricin.

Iti recomand o mască pe care o poți prepara în confortul propriului cămin. Ai nevoie doar de câteva ingrediente care n-ar trebui să lipsească din casa ta. Este vorba de o mască de păr pe care o poți prepara în câteva minute, indiferent dacă ai parul lipsit de strălucire,ars sau deteliorat de la utilizarea excesivă a ondulatorului sau a plăcii de păr. Masca cu ulei de ricin te va ajuta la o îmbunătățire vizibilă încă de la prima sa aplicare.

Mască de păr cu ulei de ricin- ingrediente

  1. Ulei de ricin
  2. Ulei de măsline
  3. Gălbenuș de ou
  4. Miere de albine
  5. Unt de bacuri

Proprietățile ingredientelor

– Uleiul de ricin este bogat în vitamina A. Aceasta ajută la regenerare și întinerire;
– Uleiul de măsline este bogat în vitamina E;
– Gălbenușul de ou este bogat in elemente nutritive;
– Mierea de albine este foarte hrănitoare și hidratanta pentru păr;
– Untul de bacuri este aliatul perfect împotriva căderii parului, lansându-l strălucitor și mătăsos. Are un miros specific înțepător pentru cei care încă nu au folosit acest produs.

Toate cele 5 ingrediente pot să devină prieteni de nădejde ai părului tău.

Mod de preparare:

În funcție de lungimea părului tău, ai nevoie de 2-3 gălbenușuri de ou. Batem gălbenușurile, adăugăm mierea de albine, iar mai apoi adăugăm 2-3 lingurițe de ulei de ricin, 2-3 lingurițe de ulei de măsline și untul de bacuri. (De regulă, acesta este presat la rece și trebuie lăsat la bain-marie câteva minute înainte de adaugare). Apoi, se adauga 2 lingurițe peste preparat, amestecă bine produsele până când vei obține o pastă.

Lăsați 5 minute să se omogenizeze, iar apoi aplicați produsul pe întreaga lungime a părului, începând de la rădăcină. Puteți folosi o pensulă pentru aplicare.

Lăsați masca să acționeze 60 de minute, iar apoi clătiți bine părul și șamponați precum o faceți in mod obișnuit fără a mai adăuga balsam.

Folosește acastă mască de păr obținută din prepararea acestor produse de 1-2 ori pe săptămână pentru un efect vizibil și de lungă durată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.