Mattel lansează patru păpuși Barbie inspirate din Star Wars!

0
123

Mattel, compania americană care produce diverse jocuri și jucării, printre care se numără și popularele păpuși Barbie, a anunțat lansarea a patru noi modele Barbie, inspirate din Star Wars. Acestea vor fi versiunile de lux ale lui Rey, C-3PO, Stormtrooper și Chewbacca.

Colecția Star Wars x Barbie este inspirată din conceptul original propus pentru seria de filme și își propune să reproducă personajele populare ale acestora, printr-un stil distinctiv de high-fashion, caracteristic păpușilor Barbie. Numeroși colecționari ar putea fi interesați de aceste modele, care costă nu mai puțin de 100 de dolari fiecare. Acestea vin cu un certificat de autenticitate, precum și cu un suport, pentru a putea fi expuse.

  1. Păpușa Barbie Rey

Într-o galaxie dominată de conflictele dintre Primul Ordin și Rezistență, puterea misterioasă a Forței o împinge pe Rey pe drumul către descoperirea propriului destin, într-un timp în care Ordinul Jedi este practic dispărut.

Modelul păpușii Barbie Rey se inspiră din legendarul look al lui Rey, pentru a evidenția spiritul său aventurier. Aceasta poartă o rochie din șifon plisat cu cristale, ce prezintă un model în „X” în zona pieptului și o glugă la spate; rochia are și o crăpătură pe picior, care permite să se vadă încălțările în nuanțe aurii și arămii. Look-ul de eroină este completat cu ajutorul unor accesorii aurii, purtate la încheietura mâinii.

  1. Păpușa Barbie C-3PO

C-3PO este un robot de protocol, care cunoaște peste șase milioane de limbi și dialecte și a fost construit de cavalerul Jedi, Anakin Skywalker. Acesta a fost implicat în unele dintre cele mai importante momente și bătălii din galaxie.

Bazată pe look-ul cunoscut al robotului, păpușa Barbie C-3PO strălucește într-un look auriu, din cap până-n picioare, cu accente de organza și paiete aurii. Detaliile ținutei includ un guler auriu, brățări, precum și o centură și o pereche de ochelari inspirați de C-3PO. Părul voluminos și cârlionțat adaugă un plus de extravaganță întregului look.

  1. Păpușa Barbie Stormtrooper

Armura impozantă a soldaților Stormtrooper, armele folosite și priceperea lor, îi face pe aceștia să fie o forță ușor de remarcat. Loialitatea lor fanatică față de Imperiu îi transformă într-un inamic puternic în lupta pentru cauza imperială.

Păpușa Barbie Stormtrooper este inspirată din look-ul legendar al soldaților și reproduce armura acestora într-un mod cât mai fashion. Păpușa este îmbrăcată într-o salopetă neagră, dintr-un material ce imită pielea, peste care poartă o rochie albă. Părul tuns scurt, ochelarii cu lentila închisă la culoare, manșetele, cureaua, precum și cizmele accesorizate cu o placă de protecție a genunchilor, completează look-ul inspirat din armura de luptă a soldaților.

  1. Păpușa Barbie Chewbacca

De-a lungul vieții sale lungi, Chewbacca a reușit să devină multe lucruri: un războinic Wookiee, un contrabandist, dar și un erou.  Păpușa de colecție se inspiră din look-ul legendar al personajului și aduce, totodată, reinterpretarea acestuia într-un mod cât mai fashion. Păpușa poartă o haină luxoasă din blană artificială, o rochie fără bretele, ce are partea de jos tot din blană artificială. Detaliile ținutei includ un accesoriu pentru păr și cizme până la genunchi  blănoase, brățări și o poșetă inspirată din geanta personajului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.