Nu vei mai manca niciodata jeleuri dupa ce te vei uita la acest videoclip!

0
429
Nu vei mai manca niciodata jeleuri dupa ce te vei uita la acest videoclip!
Nu vei mai manca niciodata jeleuri dupa ce te vei uita la acest videoclip!

Pungile cu jeleuri in forma de ursuleti sau sticle de cola ne duc imediat cu gandul la copilarie. Cui nu-i plac micile bomboane gumate? In cazul in care te numeri printre fani, te-ai gandit probabil ca aceste dulciuri contin gelatina.

 

Gelatina, un agent de gelifiere translucid, incolor, inodor si fara gust in jeleuri, este facuta din subproduse de origine animala precum pielea de porc, piei de bovine si oasele animalelor de ferma. In esenta, gelatina este un produs alimentar derivat prin fierberea prelungita a pielii ramase, cartilajului si oaselor, ramase in industriile din carne, mai pe scurt deseuri generate in timpul sacrificarii si procesarii animalelor.

 

Dar poate ca aceste detalii nu sunt suficiente pentru a ramane detasat de dragostea ta pentru jeleuri.

 

Prin urmare, o cineasta belgiana, Alina Kneepkens, a creat un scurt videoclip terifiant pentru a scoate la iveala adevarul ingrozitor despre cum sunt produse jeleurile. Produs de emisiunea TV Over Eten, videoclipul ne plimba prin linia de productie a jelurilor.

 

Poate ca ati dori sa aruncati o privire mai intai pentru ca poate vi se pare ca exageram:

 

 

Videoclipul ingretosator arata imagini ale carnii de porc care se deplaseaza de-a lungul unei benzi transportoare, o masina care scoate pielea din carcasa porcului, in timp ce alta feliaza carnea cu ajutorul unei lame mecanizata.

 

Pe masura ce muzica pompeaza pe fundal, porcii sunt tarati in jurul fabricii de picioarele posterioare, dupa ce pielea lor s-a topit in cuve cu apa fierbinte si aruncatoare de flacari automatizate. Videoclipul grafic se incheie cu imagine sfasietoare a unui porc trist care isi ridica capul pentru a clipi incet la aparatul foto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.