O noua cale de transmitere a COVID-19?

0
185
cale de transmitere a COVID-19

O noua cale de transmitere a COVID-19? Un nou studiu este pe cale sa demonstreze posibilitatea de transmitere a virusului prin intermediul fecalelor. Alte boli care se transmit de la o persoana la alta prin aceasta cale sunt holera si hepatita.

Transmiterea noului Coronavirus pe cale fecal-orala ar putea reprezenta o problema majora, avand in vedere statisticile in ceea ce priveste igiena proprie la nivel mondial.

O noua cale de transmitere a COVID-19?

Virusul COVID-19 a fost izolat din fecalele unui pacient bolnav iar studiile arata ca acesta poate infecta celulele sanatoase intr-un vas Petri.

David Brett-Major, specialist in boli infectioase la Universitatea din Nebraska Medical Center,  a afirmat faptul ca majoritatea obiectelor pe care le atingem in fiecare zi sunt acoperite de microbi si bacterii care se regasesc in materiile fecale. 

David Brett-Major: “Lumea este acoperita de un strat subtire de scaun

Noi cercetari legate de tratamentul pentru coronavirus! Ce medicamente sunt testate?

Izolarea virusului intr-un vas Petri, alaturi de celule sanatoase este primul pas in demonstrarea posibilitatii infectarii pe cale fecal-orala. Aceasta cale de transmitere este ingrijoratoare, avand in vedere spusele specialistului in boli infectioase, David Brett-Major.

Cea mai buna cale de a evita infectarea cu noul coronavirus este igienizarea mainilor si evitarea contactului acestora cu fata. O igiena corecta poate preveni aparitia unui numar mare de afectiuni, printre care si a bolii asociate virusului COVID-19.

David Brett-Major: “Fecalele tind sa fie raspandite peste tot, deci spalatul regulat pe maini este foarte important!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.