Se redeschid terasele incepand cu 1 Iunie

1
72
Se redeschid terasele

Se redeschid terasele incepand cu 1 Iunie! In urma unei sedinte, Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, impreuna cu Premierul Ludovic Orban si mai multi ministrii si consilieri, dupa o analiza amanuntita a situatiei actuale, au decis redeschiderea teraselor incepand cu 1 iunie 2020.

Dupa incheierea Starii de Urgenta si inceperea Starii de Alerta, situatia epidemiologica din Romania nu a cunoscut imbunatatiri. Numarul de cazuri confiermate cu noul coronavirus este, in continuare, in crestere.

Klaus Iohannis: “Avem si astazi aproape 200 de cazuri noi! Avem aproape 200 de persoane la terapie intensiva, deci nu putem sa vorbim de o reducere semnificativa a epidemiei. In consecinta, in continuare: Atentie! Atentie! Atentie!

Dupa o analiza a situatiei actuale, in cadrul sedintei s-a discutat despre posibilele masuri care vor fi impuse in perioada imediat urmatoare.

O noua cale de transmitere a COVID-19?

Se redeschid terasele incepand cu 1 Iunie!

Incepand cu data de 1 iunie, mai multe activitati interzise pana acum, isi vor putea relua activitatea. Dintre acestea, Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a evidentiat: Se redeschid terasele incepand cu 1 iunie!

Reinceperea activitatii in ceea ce priveste terasele, presupune aplicarea unor noi masuri speciale, in ideea evitarii producerii unui nou val de infectati.

Masuri speciale in ceea ce priveste redeschiderea teraselor:

  • distanta intre mese va fi de cel putin 2m
  • limita de maxim 4 persoane la o masa

Klaus Iohannis: “In acest fel, lucrurile vor fi sub control”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.